Közélet

Felújítás alatt a bordányi iskola

Felújítás alatt a bordányi iskola

2014. július 13., vasárnap
Felújítás alatt a bordányi iskola
bordanyi_iskola_felujitas

Négy tanterem is megújul a nyári szünetben, a falfestés mellett a parketta felújítására is sor kerül - adta hírül Kiss-Patrik Péter, Bordány alpolgármestere.

A szünet beköszöntével teljesen kipakoltak négy tanteremből az általános iskolában. Az önkormányzat intézmény-felújítási programja keretében nyílik lehetőség az iskola négy tantermének megszépítésére. Az állapotfelmérések, majd a beérkezett árajánlatok alapján kiválasztották azt a négy tanterem, amelyet mindenképpen rendbe tesznek a szünidő alatt. Ezen osztálytermek padlózata volt a legrosszabb állapotban, és szerencsére a pénzügyi forrás is elegendő lesz a munkálatokhoz. A parketta kisebb javításon esik át, majd a csiszolás, lakkozás következik. A tanteremből teljesen ki kellett pakolni, ami jó lehetőséget jelentett arra is, hogy a újrafessék a falakat. Az idei évben még a gázkazánok cseréjét szeretné megvalósítani az önkormányzat, az ehhez szüksége s tervezői munka jelenleg folyamatban van. A munkálatokat az önkormányzat saját forrásból finanszírozza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.