Közélet

A Szőregi Rózsaünnepre invitáltak a Hídi vásáron + FOTÓK

A Szőregi Rózsaünnepre invitáltak a Hídi vásáron + FOTÓK

2014. május 24., szombat
A Szőregi Rózsaünnepre invitáltak a Hídi vásáron + FOTÓK
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az Oskola utcában lehetett megcsodálni a méltán híres szőregi rózsákat, a fesztiválozókat egy-egy szál virággal is a június 20-án kezdődő ünnepre invitálták.

Repülőgépről rózsaszirmokat és szórólapokat szórtak a Szeged Napja rendezvénysorozaton, ezzel is a június 20-a és 22-e közötti XVI. Szőregi Rózsaünnepre invitálva a fesztiválozókat,

Rózsavölgyi József

fideszes önkormányzati képviselő pedig egy-egy szál rózsaszín virággal kedveskedett az Oskola utcán végighaladóknak. Számtalan árnyalatú rózsa létezik, de a színválasztás nem volt véletlen, idén a rózsaszín lesz a virágfesztivál színe. „Január óta készülünk a rózsaünnepre, összeállítottuk a műsort is, fellép a fesztiválon többek között Demjén Ferenc, a Kormorán, Balázs Fecó és Fásy mulató is lesz” – sorolta a fellépőket Rózsavölgyi. Hozzátette, mindig próbálnak megújulni, idén például Hungarikum Falu is várja majd a látogatókat.

Széll Imrétől

, a Szőregi Virág-dísznövény ÁFÉSZ elnökétől megtudtuk, idén kedvezett az időjárás a szőregi rózsáknak, korán jött a napsütéses meleg idő és csapadék is volt, így a fesztivál idején várhatóan teljes pompájukban várják a látogatókat a virágföldek. A rózsaünnep programjaira a szőregi sportpályán, a Tömörkény István Művelődési Házban és katolikus templomban is várják a vendégeket többek között képzőművészeti kiállításokkal, koncertekkel, népdalkörök bemutatkozó fellépésével. További információkat

ITT

olvashat a XVI Szőregi Rózsaünnepről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.