Közélet

A 90. éves Julika nénit köszöntötte Rózsavölgyi József képviselő Szőregen

A 90. éves Julika nénit köszöntötte Rózsavölgyi József képviselő Szőregen

2014. április 8., kedd
A 90. éves Julika nénit köszöntötte Rózsavölgyi József képviselő Szőregen
bio 001

Az idősek tiszteletének jeléül Rózsavölgyi József, Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő minden szőregi szépkorút felköszönt. Másodikként az április 8-án 90. életévét betöltött Molnár Imrénét látogatta meg Tigris utcai otthonában, ahol virágcsokorral és csokoládéval kedveskedett a szép kort megélt ünnepeltnek.

Julika néni elmondta, 7 éve lakik Szőregen, ahol végre boldogságra lelt, hiszen Mérey utcai, tanácstól vásárolt lakását eltartója eltulajdonította tőle, mindenét elveszítette, így 7 hónapig az óföldeáki idősek otthonában élt. Innen hozta ki gondozónője, Dán Ferencné Matilka, akivel rendkívül jó kapcsolatot ápolnak, és aki ottlétünkkor is nagyon segítőkész és kedves volt. Julika néni férjét és egyetlen fiát korán elveszítette, két unokája van, akik Szegeden, illetve Makón élnek. Elmondása szerint nagyon szeret kertészkedni, ezt jól példázza a rengeteg virág a házban, és a kertben is. Idős kora ellenére még nagyon aktív, ha éppen nem a kertben tevékenykedik, akkor olvas, és sütni-főzni is nagyon szeret: képviselő urat, és munkatársát is saját készítésű süteménnyel és földieperrel fogadta, melyet egy kellemes beszélgetés keretében fogyasztottak el. Az ünnepelttől további jó egészséget kívánva, és mindennemű segítségnyújtás felajánlásával búcsúztak el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.