Közélet

Thürmer Szegeden: A kormány diktátor, az ellenzék tolvaj + FOTÓK

Thürmer Szegeden: A kormány diktátor, az ellenzék tolvaj + FOTÓK

2014. március 14., péntek
Thürmer Szegeden: A kormány diktátor, az ellenzék tolvaj + FOTÓK
munkaspart01_gs

Friss vért, új erőt vinne a parlamentbe a Magyar Munkáspárt - mondta Thürmer Gyula. A pártelnök a Klauzál téren tartotta március 15-i ünnepségét, ahol elmondta: az oktatás, ipar és mezőgazdaság fejlesztésében látják az ország jövőjét.

Ahogy minden évben, úgy idén is a szegedi Klauzál téren tartotta meg március 15-i ünnepségét a Magyar Munkáspárt péntek délelőtt. A körülbelül tucatnyi ünneplő előtt - a téren gyülekező iskolás csoportok miatt egyórás csúszással -

Thürmer Gyula

, a párt elnöke mondott beszédet, hangsúlyozva: az emberek csalódtak a rendszerváltás után egymást követő pártokban, olyan változást akarnak, melyet a Munkáspárt hozhat el számukra. "A kiegyezés után a magyar felső osztály külföldi hatalom segítségével uralkodott saját népe felett, míg a rendszerváltást követően az új tőkésosztály az USA, a NATO és az Európai Unió szárnyai alatt tette ugyanezt. Munkanélküliséget, szegénységet hozott ezzel magával" - mondta el a rendezvényen

Thürmer Gyula

. A pártelnök szerint a kormány hibás elgondolása, hogy a nagy nemzetközi cégek befektetései nélkül nem boldogul a gazdaság, nem lesznek munkahelyek és gazdasági növekedés. A Munkáspárt a nemzeti ipar és mezőgazdaság újjáépítésében látja a haza felemelkedésének zálogát, melyek a helyi vállalkozókra támaszkodnának. Az oktatásra komolyabb összegeket, az állam GDP-jének 10 százalékát fordítanák, a társadalom minél szélesebb rétegeiben támogatnák a felsőoktatást. "Magyarország még csendes, de mi, a dolgozó nép képviselői már kezdjük érteni, hogy a tőkés rendszer változhat, és a munkások társadalma ismét megteremthető. Az embereknek elegük van a kormányból és az ellenzékből is, hisz az egyik diktátor, a másik tolvaj. Friss vér, új erő kell a parlamentbe - a Munkáspárt ez az új erő" - emelte ki a párt elnöke. Thürmer bizakodó a választások kapcsán: mint mondta, 33 egyéni jelöltet állítottak, országos listájuk is van, így jobbak, erősebbek, mint négy éve, jelöltjeik pedig tisztességes, becsületes emberek, nem a pénzszerzés vezérli őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.