Közélet

Fidesz: Korózs Lajos annyira hiteles, mint Simon Gábor

Fidesz: Korózs Lajos annyira hiteles, mint Simon Gábor

2014. február 22., szombat
Fidesz: Korózs Lajos annyira hiteles, mint Simon Gábor

A Fidesz szerint Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja a szegénységügyet illetően annyira hiteles, mint a "titokban százmilliós vagyont gyűjtögető Simon Gábor".

A párt az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében az MSZP és a Magyar Liberális Párt közös sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált. A sajtóeseményen az ellenzéki pártok bírálták a jelenlegi kamatpolitikát,

Korózs Lajos

pedig arról beszélt: a kormányváltás óta több a szegény ember, és nőttek a társadalmi különbségek, a legszegényebb és a leggazdagabb tíz százalék közötti jövedelmi különbség négy év alatt hét és félszeresről kilencszeresre emelkedett. A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írták: a Gyurcsány-kormány szociális államtitkáraként Korózs Lajos személyesen irányította a magyar családokat sújtó megszorításokat, a magyarok elszegényítését. Tizenötször emelték a rezsit, csökkentették a nyugdíjakat, a béreket, a családtámogatásokat, megszüntették az otthonteremtési támogatásokat, a családi adókedvezményt, negyedmillió embert tettek munkanélkülivé és közel egymillió családot taszítottak devizahitelbe. A baloldalon sem a szereplők, sem a program nem változott - tették hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.