Közélet

Visszalép a polgármester-jelöltségtől Babarczi Antal Ásotthalmon

Visszalép a polgármester-jelöltségtől Babarczi Antal Ásotthalmon

2013. december 4., szerda
Visszalép a polgármester-jelöltségtől Babarczi Antal Ásotthalmon

Megelégelte a kampány során eldurvult hangnemet és rágalmazásokat, ezért visszavonja ásotthalmi polgármester-jelöltségét Babarczi Antal. A képviselő portálunkhoz eljuttatott nyílt levelében jelentette be döntését.

Babarczi Antal

közleménye alább változtatás nélkül olvasható!

Tisztelt Ásotthalmiak!

"Mint mindig, most is őszintén kívánok szólni Önökhöz ezzel a nyílt levéllel. "Csúszó-mászó féreg, gerinctelen állatok" - ezzel a jelzővel illetett bennünket Petró Ferenc polgármester úr egyik fórumán. Ezek után megtiltotta a hozzászólás lehetőségét is. MI NÉGYEK, mindannyian becsületes ásotthalmiak vagyunk! Tisztességes családok állnak mögöttünk. Ilyen gyalázatot még soha nem kellett elviselnünk a saját településünkön. Ezek után Petró Ferenc nyilvánosan kijelentette, hogy kivel nem hajlandó együtt dolgozni a képviselő-testületben. Szerencsére a demokráciában ezt nem a polgármester, hanem a lakosság dönti el. Toroczkai László, a másik polgármesterjelölt felkészületlenül törvénytelennek nevezte a testület működését és gyalázkodásával oktalanul rágalmazott bennünket. Látjuk és tudjuk, hogy félrevezeti a jóhiszemű lakosságot és egy agresszív, lázadó stílust hozott Ásotthalom közéletébe. Petró Ferenc és Toroczkai László egymást soha nem minősítik, mindkettőjüknek csak mi számítunk ellenfélnek. Lehet, hogy alkut kötöttek? Mindezt el kell viselnünk úgy, hogy 23,5 millió forint rendkívüli támogatást szereztünk a településnek, amely már meg is érkezett a település bankszámlájára. Ezt a munkát a polgármester helyett végeztük el. Ezzel a legfőbb célkitűzésünket elértük: Ásotthalom ebben az évben megmenekült, megúszta a csődöt. Nincs szégyenkezni valónk! Petró Ferenc és Toroczkai László álnok mocskolódása idegen Ásotthalomtól és annak becsületes népétől, ezért elutasítjuk. Ez a kampány már régen nem Ásotthalomról szól, hanem a hatalomról, s ezért nem kívánok benne részt venni. Az itt élők, köztük családom biztonsága, békéje számomra ennél többet ér. Ez a hangnem tőlem távol áll, s elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen stílusban küzdjek a polgármesteri székért. Eddigi támogatásukat, bizalmukat köszönöm, s képviselői tevékenységemmel igyekszem megszolgálni azt. Ezúton bejelentem, hogy polgármester-jelöltségemet visszavonom. A képviselő-testületben képviselőjelöltként továbbra is indulok, és számítok támogatásukra"

- olvasható Babarczi Antal közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.