Közélet

Babahordozós séta a belvárosban

Babahordozós séta a belvárosban

2013. október 4., péntek
Babahordozós séta a belvárosban
babakez

A Csimpajkó Bahahordozó Klub a babahordozásról, valamint babahordozók helyes használatáról világosítja fel a családokat hétvégi sétaprogramjukon.

A Csimpajkó Bahahordozó Klub baba-mama programot szervez október 5-én a Nemzetközi Babahordozó Hét alkalmából. A hétvégi esemény a szülők és a picik közötti szorosabb kapcsolat kialakításában nyújt segítséget, mégpedig azzal, hogy megismertetik velük azokat a módszereket, melyekkel előmozdíthatják a babák testi és lélektani fejlődését. Sok szülő ugyanis bizonytalan abban, mi a jó gyermekének, esetleg téves információkon alapuló útmutatásokat kap. A hétvégével ezeket a felmerülő tévhiteket szeretnék eloszlatni, s be szeretnék mutatni a babahordozás sokszínűségét. A sétához szombaton 16 órától a Széchenyi téren lehet gyülekezni, majd innen gyalogolnak tovább mamák, babák és papák a Kárász utcán át az Aradi térig, majd tovább a Dóm térre, végül pedig az Oskola utcára. A "sportos" programot egy közös játszóterezéssel és tombolával zárják a Roosevelt téren. A hordozás persze nem zárja ki a babakocsival érkezőket és a leendő szülőket sem. Rossz időjárás esetén a Retek utcai játszóházban ünneplik a babahordozás napját 16 óra 30 perctől egészen 18 óráig. A klubról bővebb információkat

Facebook

oldalukon olvashatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.