Közélet

Szarvaspörköltet is ehetünk majd a rókusi Tescónál

Szarvaspörköltet is ehetünk majd a rókusi Tescónál

2013. szeptember 5., csütörtök
Szarvaspörköltet is ehetünk majd a rókusi Tescónál
porkolt

Hamarosan új ízekkel bővül a szegedi pörköltbolt kínálata, amely szeptember közepétől a rókusi Tescónál várja a paprikás ételek kedvelőit. A jövő héttől a bolt honlapján is válogathatunk a kínálatból.

Új helyszínen, a Rókusi körúton lévő Tesco (Rókusi krt. 42-64.) szomszédságában is megnyílik a kimondottan

pörköltekre specializálódott bolt

. Szeptember közepétől a bevásárlóközpont parkolójában nyílt üzlet is kínálja a már megszokott ízeket: marha-, birka-, zúza-, pacal- és sertéspörkölt dobozos kiszerelésben vásárolható az üzletben. "Az utóbbi hónapok tapasztalatai és a nagy érdeklődés arra sarkallt minket, hogy kínálatunkat újabb ízekkel is bővítsük. A már népszerű és bejáratott ételek mellett hamarosan a szarvaspörkölt is megjelenik az étlapon, később pedig további újításokat tervezünk" - mesélt a tervekről

Mucsi Tamás

ügyvezető. Ahogy eddig, úgy ezután is nagy figyelemmel válogatják a pörkölt alapanyagait, a marhapörkölt csak lábszárból készül, a birkahúsnál pedig ügyelnek rá, hogy a jellegzetes faggyúíznek nyoma sem legyen az ételen. A hozzávalók csakis megbízható, már bejáratott kereskedőktől érkeznek, így a vásárló asztalára hamisítatlan, bográcsos ízvilág kerülhet - mindehhez azonban elég egy mikrohullámú sütőben felmelegíteni az ebédet. Fagyasztott ételt nem kínálnak, hiszen az jelentősen rontja annak minőségét, az üzlet "polcain" csak frissen főzött pörkölt várja a vásárlókat. Jövő héttől kezdve már kényelmesen, az internet előtt válogathatunk a bolt kínálatából: a szeptember 9-én startoló porkoltbolt.hu oldalon az üzletek helyét, az aktuális akciókat és a szezonális kínálatot is végigböngészhetjük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.