Közélet

100 ezer háztartással növelte IPTV-lefedettségét az Invitel

100 ezer háztartással növelte IPTV-lefedettségét az Invitel

2013. július 8., hétfő
100 ezer háztartással növelte IPTV-lefedettségét az Invitel

Közel 25%-kal nőtt az IPTV-vel lefedett háztartások száma az Invitel modern megoldásainak és hálózatoptimalizációjának köszönhetően.

Jelentősen megnövelte IPTV-lefedettségét az Invitel, így a legmodernebb, interaktív tévészolgáltatásokat további 100 ezer – többségében vidéki településeken élő háztartásban – élvezhetik az előfizetők. Az Invitel modern megoldásainak és technológiájának, valamint hálózatoptimalizációjának köszönhetően közel 25%-kal nőtt az IPTV-vel lefedett háztartások száma: ezentúl több mint 500 ezer család választhatja a legnagyobb élményt jelentő televíziózást. „Az Invitel elsősorban vidéki nagyvárosokban és kisebb településeken számít első számú helyi szolgáltatónak. De a fejlődés nem állhat meg a nagyvárosok határaiban, a legmodernebb digitális és interaktív szolgáltatásokat egyre több előfizetőnkhoz juttatjuk el – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. – A lefedettségbővítéssel újabb 100 ezer család számára tettük elérhetővé a kényelmesebb, tartalmasabb otthoni szórakozást: azt, hogy a saját ritmusukban tévézzenek, hozzáférjenek az IPTV interaktív szolgáltatásaihoz.”

Modern csúcstechnológia és széles csatornakínálat a nappaliban

Az Invitel IPTV-je számos olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, amivel a hagyományos tévészolgáltatás nem. A megállítható, felvehető és visszatekerhető tévéadással egy család rugalmasabban szervezheti a mindennapjait. Az online videotékából egy ujjmozdulattal tudunk filmeket kölcsönözni, a Tegnap TV-je pedig egy olyan IPTV-funkció, amivel egyes csatornák műsorát lehet akár 72 óráig visszanézni, anélkül, hogy előre beállítottuk volna a felvételt. Az IPTV kényelmi funkcióin felül az Invitelnél érhető el az egyik legszélesebb csatornaválaszték, így mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő műsort.

(X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.