Közélet

Önkéntes segítségadás a lakótelepeken

Önkéntes segítségadás a lakótelepeken

2013. április 24., szerda
Önkéntes segítségadás a lakótelepeken
latogatoi_szolgalat03_gs

A lakótelepen élő családokat és idős embereket segítik a L.É.T. munkatársai: hétköznapi ügyeik intézésével, klub programokkal és beszélgetésekkel is támogatják az itt élőket.

A Támop 5.6.1.C - 11 Csongrád Megyei összefogás az áldozattá válás megelőzése és az áldozat segítés érdekében elnevezésű programban a lakótelepi emberek érdekképviseleti társulása (L.É.T.) együttműködő partner. Ebben az együttműködésben a L.É.T. munkatársai önkéntes segítségadást nyújtanak a lakótelepeken élő családoknak és időseknek egyaránt. Nemcsak az önkéntes látogatói szolgálat, de azok a nyugdíjas fórumok és klubok is jó lehetőséget kínálnak az itt élők számára, hogy mindannyian megtapasztalhassák az együvé tartozás, és az összefogásban rejlő szépségeket. A L.É.T. munkatársai szociális védőhálóval, a hétköznapi életben nyújtott segítségadással: bevásárlással, ügyintézéssel, segítő beszélgetésekkel, klub programokkal és számos más támogatással igyekeznek jobbá, élhetőbbé tenni a lakótelepeken élők mindennapjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.