Közélet

Orbán Viktor részt vesz a rendkívüli EU-csúcstalálkozón

Orbán Viktor részt vesz a rendkívüli EU-csúcstalálkozón

2013. február 6., szerda
Orbán Viktor részt vesz a rendkívüli EU-csúcstalálkozón

A csütörtöki rendkívüli európai uniós csúcstalálkozóra Brüsszelbe utazik Orbán Viktor miniszterelnök - közölte a kormányfő sajtófőnöke szerdán az MTI-vel.

Havasi Bertalan

elmondta, csütörtök kora délután, közvetlenül az EU-tagországok állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozója előtt egyeztetést tart a kohézió barátai elnevezésű csoport, amelynek Magyarország is tagja.

Orbán Viktor

a tervek szerint péntek délután sajtótájékoztatón összegzi a Brüsszelben történteket. Csütörtökön és pénteken a 2014-2020 közötti uniós költségvetésről tartanak rendkívüli EU-csúcstalálkozót.

Győri Enikő

EU-ügyekért felelős államtitkár kedden Budapesten azt mondta, garancia nincs a sikerre, de jók az esélyei annak, hogy az Európai Unió 2014-2020 időszakra szóló költségvetését elfogadják a tagországok képviselői az Európai Tanács brüsszeli tanácskozásán február 7-én és 8-án. Az Európai Tanács uniós költségvetésről folytatott előző, novemberi tanácskozása megegyezés nélkül zárult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.