Közélet

Gyerekbörze becsengetésre

Gyerekbörze becsengetésre

2012. augusztus 15., szerda
Gyerekbörze becsengetésre

Iskolakezdési gyerekbörzével várja a becsengetést szeptember elsején a Máltai Játszótér-Játszóház Szegeden. Ruhák és tanszerek mellett játékok közül is válogathatnak az általános iskolás gyerekek.

Gyerekruhával, tanszerekkel, könyvekkel és játékokkal kezdi a tanévet a Máltai Játszótér-Játszóház. Szeptember elsején, szombaton reggel kilenctől délután egy óráig iskolakezdési gyerekbörzével várják a kicsiket a retek utca 2-4 szám alatt. Jelentkezni

az alábbi linken elérhető

lapot kitöltve lehet, az alább olvasható szabályzatot figyelembe véve: 1. Az iskolakezdési gyermekbörzét magánemberek, kisgyerekes szülők, nagyszülők, nagycsaládosok jó állapotban lévő használt ruháinak, játékainak, tanszereinek értékesítésére szervezik, ezért viszonteladókat nem fogadnak. A jelentkezési lapon nyilatkozni kell arról, hogy magánszemélyek, és nem viszonteladók. Aki ezt a szabályt megszegi, kizárja magát a részvételből. 2. A börze időpontja: 2012. szeptember 01. szombat 9-13 óráig 3. Jelentkezés: augusztus 22-ig lehetséges. 4. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben regisztrálják 35 asztalig. 35 név után várakozási sorrendet alakítanak ki, így ha valaki időközben lemondja, értesítik a várakozót, a lemondó helyére előléphet a várakozólistán sorrendben szereplő. 5. Mindenki csak egy asztalt bérelhet. 6. Az első 25 jelentkezőnek tudnak asztalt biztosítani, a többi jelentkezőnek ezt magának kell hoznia. 7. A helyet reggel 9 órától lehet elfoglalni. Aki nem érkezett meg 9:30-ig, annak a helyét a várakozóknak kiadják. 8. A jelentkezési lap kitöltésével nyilatkozik mindenki arról, hogy nem viszonteladó. 9. A program megvalósításának támogatására kérnek minden részt vevőt, hogy helyezzék hozzájárulásukat a regisztráció során a kihelyezett adománygyűjtőbe. 10. A program rossz idő esetén elmarad!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.