Közélet

Helyreigazítás a Lófara-ügy kapcsán

Helyreigazítás a Lófara-ügy kapcsán

2012. július 30., hétfő
Helyreigazítás a Lófara-ügy kapcsán

A Lófara-ügy kapcsán megjelent olvasói levelében Kiss István építész több kritikát fogalmazott meg az építészeti kamarával, valamint kollégáival szemben. Írásában megjelent állításával kapcsolatban közöl most helyreigazítást.

Az építész február 16-án megjelent olvasói levelében a Reök előtti tér átépítésével kapcsolatban a lovasszobor elmozdítása miatt emelte fel a szavát. Alább e cikkben megjelent állításához csatolt helyreigazítást, melyet változtatás nélkül közlünk alább.

HELYREIGAZÍTÁS

A „SZEGEDma” internetes újságban 2011. február 16-án olvasói levélként megjelent cikkemben azt írtam, hogy a Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Bizottsága „az Építészfórum című portálon keringő hírek szerint hozott már elmarasztaló határozatot olyan kiváló építészek ellen, mint

Kévés György, Virág Csaba

”. Mivel a bizottság elnöke ezt határozottan cáfolta, elismerem, hogy az általam sajnos nem ellenőrzött hírek nem felelnek meg a valóságnak és az érintettek elnézését kérem. 2012. július 19. Kiss István építész

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.