Közélet

Újra elnökké választotta Kapolyi Lászlót az MSZDP

Újra elnökké választotta Kapolyi Lászlót az MSZDP

2011. október 8., szombat
Újra elnökké választotta Kapolyi Lászlót az MSZDP

A Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) 45. tisztújító kongresszusán újraválasztották a párt elnökét, Kapolyi Lászlót - mondta el az MTI-nek szombaton Schmuck Andor, akit főtitkárrá választottak.

Schmuck Andor

a kongresszus legfontosabb döntésnek nevezte, hogy az MSZDP a jövőben is önálló és független párt marad, mert önállóan akarják képviselni a szociáldemokrata értékeket. Hozzátette, szombaton arról is határoztak, hogy október 22-én programalkotó pártértekezletet tartanak, és ugyanerre a napra politikai nagygyűlést is szerveznek, amely terveik szerint az MSZDP történetének első nagy tömegrendezvénye lesz. Schmuck Andor a tavalyi önkormányzati választásokon a Tisztelet Társasága és a Magyarországi Szociáldemokrata Párt által támogatott főpolgármester-jelölt volt, de az induláshoz nem sikerült elegendő ajánlószelvényt összegyűjtenie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.