Közélet

Folyamatosan "kátyúzik" a környezetgazdálkodási kft.

Folyamatosan "kátyúzik" a környezetgazdálkodási kft.

2011. március 25., péntek
Folyamatosan "kátyúzik" a környezetgazdálkodási kft.

Kátyúzik a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. A március 22-től 25-ig tervezett munkákból elkészült a Belvárosi híd, a Kereszttöltés utca, az Alsó-rakpart burkolatkátyúzása. Pénteken a Rákóczi, Sárkány és Dobó utca van soron.

Többletfeladatként jelenleg folyamatban van a Tisza Lajos körúton a Gödör Étterem magasságában burkolatjavítás, valamint Újszegeden a Székely soron a templom előtti útpályán. További többletfeladat volt a Pásztor utca 39. előtt, valamint az Egyetem utcában gyalogjárda-bontás és fakeret-kiépítés, melynek teljes befejezését a fakivágást követően tudják biztosítani. Gyalogjárda-szélesítésre és javításra került sor ezen a héten a Régiposta utcában, valamint Szőreg városrészben a vasútállomással szemben az erdőn átvezető gyalogúton. Alább olvasható a március 28-tól április 2-ig tervezett további kátyúzási program utcajegyzéke. A feladat-végrehajtást befolyásolhatja kedvezőtlen, csapadékos időjárás, ez esetben az ütemterv végrehajtásában csúszás várható. Az eddigi teljesítéseket is figyelembe véve a következő héten az alábbi utakon fellelhető burkolathibák kijavítását tervezik: - Budapesti krt., - Makkosházi krt., - Rókusi krt., - Belváros (Stefánia, Széchenyi tér, Dózsa u., Glattfelder tér) - Kossuth L. sgt. - Nagykörúti csomópontban a gyógyszertár előtt - Csaba u. - Szilléri sgt. - Csanádi u.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.