Közélet

Csongrád megye a neten – böngéssze Ön is a deliszo.hu-t!

Csongrád megye a neten – böngéssze Ön is a deliszo.hu-t!

2011. március 4., péntek
Csongrád megye a neten – böngéssze Ön is a deliszo.hu-t!

Megújítottuk, felfrissítettük, lendületesebbé tettük, a 21. századi olvasók igényeinek megfelelő internetes újsággá alakítottuk a deliszo.hu-t. Keresse nálunk napról napra Csongrád megye településeinek, kistérségeinek, kis- és nagyobb közösségeinek híreit. Hogy semmiről ne maradjon le: www.deliszo.hu – Csongrád megye a neten!

Ahogy azt olvasóink megszokhatták, kiadónk és szerkesztőségünk az értékteremtés és a közösségépítés jegyében folyamatosan fejleszti sajtótermékeit, portfólióját. Célunk, hogy válaszokat adjunk a legújabb kihívásokra, s első kézből tájékoztassuk az olvasókat az őket, családjukat, barátaikat érintő hírekről, információkról. Munkánk legújabb gyümölcse a megújult deliszo.hu – Csongrád megye internetes magazinja.

Média & marketing

„A SZEGEDma.hu és a deliszo.hu kiadója, a Leonardo Kft. több mint tíz éve sikeresen dolgozik a hazai marketingszolgáltatók piacán. „Úgy gondolom, az elmúlt évek gazdasági mélyrepülését tekintve ez már önmagában véve is nagy teljesítmény. Az állandó megújulás jegyében három évvel ezelőtt, 2008 elején kezdtük el építeni a szegedi médiacsoportunkat, melynek portfóliójában mára több sikeres sajtótermék is szerepel” – mondja

Bonifert Gábor

(felső képünkön) ügyvezető-kiadóigazgató.

Netre fel!

A kiadó stratégiájának egyik alappillére, hogy Magyarországon és azon belül Csongrád megyében is ugrásszerűen emelkedik az internet-előfizetések száma. Egyre olcsóbban juthatunk egyre nagyobb sávszélességű vezetékes és mobil internetkapcsolathoz. „Fontos tudni, hogy felmérések szerint az aktív netpolgárok közel 90 százaléka elsősorban hírolvasásra, tájékozódásra használja a világhálót. Ezeket a tendenciákat igazolják a három évvel ezelőtt elindított és sikerre vitt SZEGEDma.hu hírportálunk látogatói statisztikái is. Mivel azt tapasztaltuk, hogy olvasóink között egyre több a fiatal, ezért nemrégiben létrehoztuk a SZEGEDmaCafé oldalunkat, mely kifejezetten korosztálybarát tartalmat kínál az Y generáció részére. Eddigi visszajelzéseink szerint telitalálat volt! Mivel lendületben maradtunk, és úgy gondoltuk, itt nem szabad megállni, ezért Csongrád megye internetes magazinjává alakítottuk a

www.deliszo.hu

oldalt, mely 60 település híreivel, eseményeivel, történéseivel foglalkozik” – így az ügyvezető. Bonifert Gábor szerint a két hírportál meghatározó társadalmi és fogyasztói véleményformáló erővel bír Szegeden és Csongrád megyében, így komoly marketinglehetőségeket kínál a régió gazdasági szereplőinek. „Ebben is az egyediségre törekszünk, ezért minden esetben cégre és célcsoportra szabott megoldásokat kínálunk a vállalti vagy önkormányzati szektorból érkező ügyfeleinknek. Ez itt a reklám helye: ertekesites@leonardo.hu”.

Network – „Egymillió vidéki olvasó hirdetőt keres”

A kiadó jövőbeni terveit jól példázza, hogy a közelmúltban kezdeményezői és alapító tagjai voltak a magyar tulajdonú vidéki hírportálok összefogásának. Ennek egyik érdekessége, hogy a „klaszterben” részt vevő 12 vidéki hírportál (köztük a SZEGEDma.hu) több mint egymillió embert, fogyasztót, választót képes elérni. „Úgy gondolom, ez önmagáért beszél” – teszi hozzá Bonifert Gábor.

Deliszo.hu: megszólítani valamennyi települést

„A SZEGEDma.hu sikere azt bizonyítja számunkra, hogy az általunk megszólított közösségek, intézmények, szervezetek, személyek nyitottak arra a típusú bulvármentes, értékalapú tájékoztatásra, amit szerzőgárdánk nyújt. Úgy érezzük, sikerült megvalósítani eredeti célkitűzéseinket: szemléletet közvetítünk, párbeszédet alakítunk ki, közösséget formálunk” – fogalmaz

Pintér M. Lajos

(alsó képünkön) főszerkesztő. Hozzáfűzi: a vadonatúj deliszo.hu-val Csongrád megye valamennyi településének lakosait el akarják és el tudják érni. „Internetes újságunkban folyamatosan informáljuk őket szűkebb és tágabb környezetük történéseiről, híreiről. Bennünket is, ahogy az olvasókat, minden érint és érdekel: egy kisebb település helyi ünnepségétől kezdve egészen egy nagyobb város jelentős beruházásáig” – fejti ki hitvallását Pintér M. Lajos, aki egy üzenettel zárja mondandóját: „Keressék, szeressék a deliszo.hu-t! Legyenek aktív tagjai közösségünknek, látogassanak bennünket rendszeresen, szóljanak hozzá cikkeinkhez! Küldjék be témajavaslataikat, ötleteiket a szerkeszto@deliszo.hu e-mail címre!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.