Csongrád megye a neten – böngéssze Ön is a deliszo.hu-t!

2011. március 4., péntek · 6 hozzászólás

Megújítottuk, felfrissítettük, lendületesebbé tettük, a 21. századi olvasók igényeinek megfelelő internetes újsággá alakítottuk a deliszo.hu-t. Keresse nálunk napról napra Csongrád megye településeinek, kistérségeinek, kis- és nagyobb közösségeinek híreit. Hogy semmiről ne maradjon le: www.deliszo.hu – Csongrád megye a neten!
Tovább »

Magyar Anna: Kozma József a börtönválogatott szóvivője

2010. február 24., szerda · 90 hozzászólás

Kozmát és Botkát is feljelenti a megyei elnök

magyar_anna_sajttaj_gs Tiltott pártfinanszírozást sejt Kozma József, a megyei közgyűlés MSZP – SZDSZ-frakciójának vezetője a Déli Szó magazin kiadásában. Magyar Anna elnök visszautasította a vádakat, s elmondta, tájékoztatási kötelezettségének tesz eleget a megyei önkormányzat, amikor saját cégén keresztül egy közbeszerzésen kiválasztott vállalkozással készítteti az említett havilapot. Magyar Anna és Gyimesi László, a Fidesz szegedi elnöke szerint a bukástól rettegő Botka László százmilliókat költ önfényezésre.
Tovább »

Kubatov Gábor: Teljes egység kell Szegeden!

2009. november 2., hétfő · 24 hozzászólás

kubatovgabor4A három szegedi választókerület Fidesz-szervezetei élén nagyszerű politikusok állnak, a pártnak pedig komoly esélye van a győzelemre a városban. Ahhoz, hogy ezeket a reményeket valóra váltsa, mindenképpen teljes összetartásra, egységre van szükség. Mindezt Kubatov Gábor pártigazgató jelentette ki a SZEGEDma.hu-nak adott exkluzív interjújában.

Tovább »

Megjelent a Déli Szó magazin januári száma

2009. január 31., szombat · Hozzászólok

Fotó: Gémes Sándor

Szombattól a megye valamennyi háztartásába eljut a Déli Szó – a sokszínű magazin második száma. Csongrád megye ingyenes terjesztésű havilapjában kétoldalas összeállítást olvashatnak a januári energiaválságról, illetve a lehetséges megoldásokról, beszámolunk a Csongrád Megyei Lengyel Év 2009 kezdeményezésről, a szentesi légibázis megszületésének körülményeiről, s interjút közlünk Tőkés László református püspökkel, európai parlamenti képviselővel. Szegedről sem vettünk le a szemünket: külön írás foglalkozik azzal, hogy üzleti érdekek elmozdíthatják a helyéről a Reök előtti hősi emlékművet, illetve hogy évek óta semmiféle termelő beruházás nem létesült a megyeszékhelyen – s a polgármestert ez nem is nagyon zavarja… Tovább »

Remek hangulatban zajlott évnyitó partnertalálkozónk

2009. január 21., szerda · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

Közel százan vettek részt kedden este a SZEGEDma.hu és a Déli Szó kiadója és szerkesztősége által rendezett évnyitó partnertalálkozón. Az Újszegedi Rendezvényházban tartott esten vendégeink megismerkedhettek az internetes újságunk, illetve havi magazinunk eddigi eredményeivel, célkitűzéseinkkel, további terveinkkel. Borkóstoló és mangalicából készült finomságok mellett kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílt. Tovább »

Déli Szó – a sokszínű magazin: itt az első szám!

2008. december 28., vasárnap · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

Örömmel tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy megjelent a „Déli Szó – a sokszínű magazin”, Csongrád megye új lapjának első száma. Az ingyenes terjesztésű havilap – melyet a SZEGEDma.hu tulajdonosa, a Leonardo Kft. a Csongrád Megyei Önkormányzattal együttműködve ad ki – célja, hogy hitelesen tájékoztasson Csongrád megye híreiről, eseményeiről, a nagyobb városok és a kisebb települések életéről, örömeiről, gondjairól. A 180 ezer példányban megjelent Déli Szót mától Ön is keresse postaládájában, illetve hamarosan letöltheti a SZEGEDma.hu-ról is! Tovább »