Közélet

Gyors, pontos információk a kormányzati kommunikációtól

Gyors, pontos információk a kormányzati kommunikációtól

2010. szeptember 2., csütörtök
Gyors, pontos információk a kormányzati kommunikációtól

A lehető legegyszerűbb, egyablakos információszerzési lehetőséget kínálnak a sajtó munkatársainak a kormányzati kommunikáció vezetői; céljuk az újságírók munkájának maximális támogatása, ezzel együtt a legpontosabb információk közlése, rövid időn belül - mondta Kovács Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kommunikációs államtitkára és Nagy Anna kormányszóvivő csütörtökön, Szegeden.

Nagy Anna

és

Kovács Zoltán

a megyék mértékadó sajtóorgánumaival találkoznak, hogy a személyesen megismerjék azok képviselőit és megosszák velük a tudnivalókat a kormányzati kommunikáció változásairól és új lehetőségeiről. Kovács Zoltán közölte, arra törekszenek, hogy minél gyorsabban, minél pontosabb információhoz juttassák a média munkatársait és ezzel együtt az ország lakosságát is. Nagy Anna kormányszóvivő hozzátette: a kormányzati kommunikációs stábból sokan korábban újságíróként is dolgoztak és sok rossz tapasztalattal rendelkeznek a kormányzati rendszerben való "elveszésről". Ezt szeretnék a minimálisra csökkenteni. Ezért az a céljuk, hogy őket és munkatársaikat keresve az érdeklődő újságírók bármilyen témában, a lehető leghatékonyabban tudjanak dolgozni. Emellett elindítottak egy hírlevelet is, mely a kormányzati munkáról, a döntésekről ad rendszeres tájékoztatást a média munkatársainak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.