Közélet

Az MSZP színeiben indul Terry Black

Az MSZP színeiben indul Terry Black

2010. szeptember 6., hétfő
Az MSZP színeiben indul Terry Black

Megválasztása esetén négy évig szocialista képviselőként politizálhat a tököli önkormányzat testületében Terry Black. A transzfesztita „előadóművésznek” ugyanis összegyűlt az induláshoz szükséges mennyiségű ajánlószelvény - értesült a Blikkhonlapja.

„Nem polgármester-jelöltként indulok a választáson, mert előbb a munkámmal szeretnék bizonyítani. Nem a pozíciók vonzanak, hanem a tennivalók. Aztán ha jól végzem a dolgom, s nemcsak más, hanem én is úgy látom, hogy van keresnivalóm ezen a pályán, akkor komolyabb terveket is dédelgethetek” – mondta

Terry Black

szűkszavúan.

Varjú László

MSZP-s országgyűlési képviselő a tököli választókerület elnöke megerősítette:

Rácz Károly,

közismertebben Terry Black a megfelelő mennyiségű ajánlószelvényt bőven összegyűjtötte, és péntek délután beadta az arra kijelölt helyre. A választási bizottság ellenőrzi a cédulákat, amelyek alapján szocialista jelöltté válik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.