Közélet

Luxusúton búcsúztatta az óévet Botka

Luxusúton búcsúztatta az óévet Botka

2010. január 11., hétfő
Luxusúton búcsúztatta az óévet Botka
Zanzibárban búcsúztatta az óévet Botka László (MSZP), Szeged polgármestere, országgyűlési képviselő – tudta meg a Magyar Nemzet Online. A politikus korábban a megyei napilapnak azt nyilatkozta, hogy a Mátrában tölti az ünnepeket.

Botka László

vasárnap este érkezett vissza Budapestre, miután kéthetes luxusnyaraláson vett részt kettesben feleségével. Amikor a megyei napilap cikket írt arról, hogy hol töltik az ünnepeket, a külföldi utazás nem került szóba. Botka felháborítónak tartotta, hogy a Magyar Nemzet munkatársa a nyaralásáról kérdezősködik. A lap információ szerint egy főre a legolcsóbb utazás is kettőszázezer forintba kerül Zanzibárba háromcsillagos szállodába hét éjszakára. A szegedi polgármester kéthetes pihenése a szállástól függően 4-600 ezer forintba kerülhetett.

További információkat ITT olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.