Közélet

A kuruc.info reklámozására buzdítja aktivistáit a Societas!?

A kuruc.info reklámozására buzdítja aktivistáit a Societas!?

2010. január 21., csütörtök
A kuruc.info reklámozására buzdítja aktivistáit a Societas!?

„Netaktivistákat” toboroz az MSZP ifjúsági szervezete, akiknek feladatuk ellátása során a kuruc.info-t is reklámozniuk kell - olvasható a mandiner.hu internetes portál birtokába jutott - és Patek Gábor Societas kampányfőnöknek tulajdonított - levélben.

„Az általad ismert fontosabb blogokon kezd el hirdetni a kuruc.info-t, használj általuk használt szavakat! (például Gyurcsótány, Maszop, Zsidesz). Ez azért fontos, hogy eltereljük valódi munkánkról a figyelmet!” - olvasható a Societas kampányfőnökének tulajdonított felhívásban. Az ifjú szocialisták akciójára reagálva

Navracsics Tibor

sajtótájékoztatóján a Societas vezetőinek felelősségre vonására szólította fel az MSZP-t: "Itt most meg kell állnia a Magyar Szocialista Pártnak. A Magyar Szocialista Párt felelős politikusainak felelősséget kell vállalniuk a Societas minden egyes lépéséért. Felelősségre kell vonni a Societas vezetőit, és ezt a kultúrát, szóhasználatot és kampánytechnikát azonnal ki kell iktatni a magyar választási kampányok történetéből" - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője, majd hozzátette: az MSZP „nemcsak a gyűlöletet és az antiszemitizmust akarja behozni a kampányba, hanem ezt egy szélsőséges internetes lap és szubkultúra felkarolásával teszi". Időközben a

mandiner.hu

megkeresésére

Patek Gábor

kampányfőnök cáfolta a neki tulajdonított levél valódiságát, viszont elismerte - egy korábbi - a netaktivistáknak szóló versenykiírás, illetve köszönőlevél hitelességét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.