Közélet

Morvai a Jobbik sátrában halászlevezett

Morvai a Jobbik sátrában halászlevezett

2009. szeptember 5., szombat
Morvai a Jobbik sátrában halászlevezett

A jobbik EP-képviselője, Morvai Krisztina a halászléfőző fesztivál idején járt Szegeden, s kilátogatott a párt szegedi szervezetének sátrába. Megkóstolta a szegedi halászlevet, tartott egy sajtótájékoztatót, a SZEGEDma.hu-nak pedig egy exkluzív interjút is adott.

A Jobbik szegedi szervezete

Morvai Krisztina

támogatásával, kísérő szavaival mutatta be a Szegedi Gondolat című új havi lapot, amely a történelemben a 90 évvel ezelőtti „szegedi gondolat” (annak a nacionalista, antikommunista jobboldali radikális ideológiának az összefoglaló neve, amelyet az 1919-es vörös diktatúra letörésére szerveződő magyar ellenforradalmi erők Szegeden alakított ellenforradalmi kormányának aktivistái vallottak és hirdettek) terminusának szellemiségére alapított nyomtatott sajtótermék, amely ugyan ezen a néven az interneten is olvasható lesz. Amint azt az EP-képviselő is hangsúlyozta ma az ország hasonló megszállás alatt van, mint 90 évvel ezelőtt, a globális tőke, annak csatlósai és a rendszerváltásból hasznot húzó volt pártállami személyek uralma alatt, elnyomva, becsapva és kifosztva. Morvai kiemelte, hogy a helyi sajtótermékeknek köszönettel tartozik, hiszen azok mindig hírt adtak a párt tevékenysége felől, nem úgy az országos média, amely csak letagadta és mocskolta a radikálisokat. Ezért fontosnak tartja, hogy a Jobbik saját hangján is megjelenjen minél több helyen. Morvai Krisztinával készült exkluzív interjúnkat vasárnap olvashatják.


Halfesztivál - Vendéglátó sátor

in

Szeged

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.