Hírzóna

Ismét lebukott a dollárbaloldal (videó)

Ismét lebukott a dollárbaloldal (videó)

2024. március 2., szombat
Ismét lebukott a dollárbaloldal (videó)

A dollárbaloldal lebukott. Ismét – fogalmazott Hollik István a közösségi megosztott új videónyilatkozatában. A Fidesz kommunikációs igazgatója jelezte, hogy a baloldal 2022 óta folyamatosan azt hangoztatja, hogy a kampányukba nem érkezett külföldről pénz.

 

 

Most ismét kiderült, hogy hazudtak. Az újdonság csupán csak annyi, hogy most éppen a Soros-hálózat buktatta le őket. Ugyanis tegnap jelent meg, hogy a külföldi pénzt szerző Action for Democracy egy támogatói e-mailben elismerte, hogy a baloldalt támogatták az általuk megszerzett pénzből

 – ismertette a kormánypárti politikus. Hozzátette:

Gyurcsányék makacs tagadása ellenére immár tény, hogy a baloldalhoz nagy összegben gurultak dollárok.

Jelezte, hogy most már csak egyetlen, ám annál fontosabb kérdés maradt: "pontosan mit kért a Soros-hálózat a támogatásért cserébe?" Szerinte nyilvánvaló, hogy a milliárdok nincsenek ingyen.

A válasz a dolárbaloldal elmúlt két éves tevékenységéből könnyen kiolvasható. Világos, hogy a háborúpárti Soros-hálózat a háború támogatását kérte Gyurcsányéktól. Így történhet meg, hogy a magyar érdeknek és a józan észnek is ellentmondva a dollárbaloldal az elmúlt két évben végig a fegyverszállítást és a katonák küldését javasolta és a háború folytatása mellett érveltek

– húzta alá Hollik István.

Mint mondta, amikor európai vezetők már nyilvánosság előtt is katonák Ukrajnába küldését javasolják, ez konkrét veszélyt jelent és kockára teszi a magyar biztonságot. "Ezért azt követeljük, hogy Gyurcsányék hiába erre kaptak utasítást, azonnal hagyjanak fel a háborúpárti politikájukkal, és ne akarják Magyarországot belerángatni ebbe a konfliktusba" – rögzítette a Fidesz politikusa.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.