Hírzóna

Több hivatal is zárva még

Több hivatal is zárva még

2024. január 3., szerda
Több hivatal is zárva még

Körültekintően kell eljárni az önkormányzati ügyek intézésében az év elején, mert nem minden polgármesteri hivatal nyitott ki 2024-ben az év első munkanapján Csongrád-Csanád vármegyében. 

 

 

Több településen január első hetében a hivatali ügyintézés egyéni önkormányzati döntés alapján szünetel.

A következő településeken kell igazgatási szünetre számítani még a héten, így január 5-ig a szegedi polgármesteri hivatal feladatot nem lát el, az ügyfélfogadás szünetel.

Továbbá a vármegyei önkormányzatok hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint először január 8-án nyit ki a hivatal Öttömösön, Pusztamérgesen és Ruzsán is. Mielőtt tehát hivatali ügyeinket intézzük, érdemes tájékozódni az ügyfélfogadás pontos rendjéről.

Ezek a hivatalok általában anyakönyvi ügyek miatt ügyeletet tartanak, ám előbb telefonon kell egyeztetni. Az anyakönyvi ügyekben hívadó telefonszám az önkormányzatok honlapján megtalálható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.