Hírzóna

Politikai egyperces az amerikai külügyminiszter elszólásáról (VIDEÓ)

Politikai egyperces az amerikai külügyminiszter elszólásáról (VIDEÓ)

A védelmi támogatások 90 százalékát az Egyesült Államokban költötték el, "ez win-win helyzet, amit folytatni kell".

2023. december 12., kedd
Politikai egyperces az amerikai külügyminiszter elszólásáról (VIDEÓ)

Itt az ideje, hogy az európai vezetők az európai érdekeket képviseljék, ne másét - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden a Facebook-oldalára feltöltött videónyilatkozatában, az amerikai külügyminiszternek az Ukrajnában zajló háborúval kapcsolatos kijelentésére reagálva.
 

Hollik István bejátszotta az amerikai külügyminiszter nyilatkozatát, aki arról beszél: a védelmi támogatások 90 százalékát az Egyesült Államokban költötték el, "ez win-win helyzet, amit folytatni kell".
 

A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: 

érzéketlenség az amerikai külügyminiszter részéről win-win helyzetről beszélni a szomszédunkban zajló háború kapcsán, ahol naponta száz ember hal meg.


Az amerikai politikus elmondása alapján az is világos, hogy Amerika számára a háború folytatása egyszerűen pénzügyi érdek - tette hozzá.

 Eközben "az európai vezetés lapít", az emberek megkérdezése nélkül az amerikai érveket visszhangozza, és a béke helyett továbbra is a háborút erőlteti

 - emelte ki Hollik István.

Hangsúlyozta: ezért kell változás Brüsszelben, "itt az ideje, hogy az európai vezetők végre az európai érdekeket képviseljék, és ne másét".


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.