Hírzóna

Orbán Viktor: Szoboszlai a király! (VIDEÓ)

Orbán Viktor: Szoboszlai a király! (VIDEÓ)

Orbán Viktor: "Ő a király, az a kérdés, ő mikor hajlandó velem találkozni"

Márton Andrea
2023. december 13., szerda
Orbán Viktor: Szoboszlai a király! (VIDEÓ)

Nem az a kérdés, Orbán Viktor mikor találkozik Szoboszlai Dominikkal, hanem az, hogy Szoboszlai Dominik mikor találkozik Orbán Viktorral. A miniszterelnök a magyar válogatott csapatkapitányáról is beszélt a Mandiner podcast műsorában.

Fotó: Mandiner / Youtube

A kormányfő elmondta, egyszer találkozott Szoboszlai Dominikkal, aki éppen az előző csapatkapitánnyal, Szalai Ádámmal ült egy asztalnál. Elárulta, pontosan akkor találkozott vele, amikor Telkiben járt. 

Diszkrét viszonyom van Dominikhoz is, de ő a király, tehát itt nincs kérdés. Magyar miniszterelnökök jönnek-mennek, Liverpoolban kevesen játszottak Magyarország polgárai közül, kevesebben játszottak a Liverpoolban, ráadásul olyan elismertség mellett, mint ő, mint ahány miniszterelnöke volt Magyarországnak

 – fogalmazott Orbán Viktor.

A miniszterelnök hozzáfűzte:

Nem az a kérdés, én mikor találkozok vele, hanem ő mikor hajlandó majd velem találkozni.

A kormányfőt az exkluzív podcast interjúban Ukrajna uniós csatlakozásáról, a Zelenszkij-találkozóról, Ursula von der Leyenről, a szuverenitásvédelemről is kérdezték.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.