Hírzóna

Láthatáron belül kerülnek a választások Szegeden

Láthatáron belül kerülnek a választások Szegeden

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 11., szombat
Láthatáron belül kerülnek a választások Szegeden

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése november 17-én, pénteken 9 órai kezdettel tartja soron következő ülését a Városháza Dísztermében.

Megválasztják a szegedi képviselő-testület helyi választási bizottság három tagját és két póttagját. A nyilvánosságra hozott előterjesztésben nevek nem szerepelnek, a személyekre a helyi választási iroda vezetője, azaz Martonosi Éva jegyző tesz majd javaslatot. 

A testület alakuló üléséig tart a 2019-ben megválasztott helyi választási bizottság választott tagjainak és póttagjainak megbízatása.

Az eddig megszokott rendben továbbra is nyilvános a közgyűlés. A törvényi előírás és a karzat befogadóképességének korlátai miatt azonban az ülések látogatásához is regisztráció szükséges.

2024 választási év lesz: júniusban tartják a helyi önkormányzati, valamint az európai parlamenti választásokat is az országban. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.