Hírzóna

Megvannak az idei év megyei Prima díjazottjai, ők kapták Csongrád-Csanádban

Megvannak az idei év megyei Prima díjazottjai, ők kapták Csongrád-Csanádban

2021. november 14., vasárnap
Megvannak az idei év megyei Prima díjazottjai, ők kapták Csongrád-Csanádban

A megyei Prima díjak rendszerének célja, hogy megőrizze a magyar értelmiség és szellem helyi eredményeit, erősítve a kisebb társadalmi egységek összetartozását, elősegítve fejlődésüket. Az évenként odaítélt megyei Prima díjat mind a tizenkilenc megyében, megyénként hárman nyerhetik el.

Alig hat év alatt az összes megye csatlakozott, így mára az ország egész területén önálló elismerésben részesülhetnek a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport megyei legjobbjai. Ők azok, akik közelről figyelhető, megismerhető példaképeivé válhatnak szűkebb hazájuk közösségének.

Csongrád-Csanád megye díjazottjai

A rangos elismerést idén az SZTE Gyermekklinika Intenzív osztálya, az ÁGOTA Alapítvány és a Szegedi Vadaspark nyerték el, amit tegnap, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Csongrád- Csanád megyei Szervezete a Tisza Szállóban adtak át.

Kép: Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítvány / Facebook

A Prima Primissima Díj 2005-től egészült ki a területi Prima díjak rendszerével. Ekkortól szűkebb környezetünk kiválóságai is méltó elismerésben részesülhetnek.

via primaprimissima.hu, Facebook / Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítvány

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.