Sport

Kézilabda: új edzővel folytatja a KSZSE

Kézilabda: új edzővel folytatja a KSZSE

2016. október 25., kedd
Kézilabda: új edzővel folytatja a KSZSE
kszse-szkkse016kf

Hatodik mérkőzésén sem jött össze a pontszerzés a Kézilabda Szeged SE-nek a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjában: a szombati, Kecskemét elleni mérkőzésen azonban már nem Törökné Csapó Erika ült a szegediek kispadján. A váltás okairól a klubelnököt kérdeztük.

Öt elveszített mérkőzés után az edzőváltás mellett döntött a Kézilabda Szeged SE: a csapathoz a nyáron a Szeged KKSE utánpótlásától került

Törökné Csapó Erikától

elköszönt a szegedi klub, amelynek kispadján a szombati, bajnokesélyes

Kecskemét elleni

találkozón már az új mester, az eddig a MOL-Pick Szeged utánpótlásában dolgozó

Serfőző Zsolt

ült. „Nem úgy alakultak az eredmények, ahogy kellettek volna. Bízunk abban, hogy az újdonság majd jó hatással lesz a lányokra, ennek jelei látszódtak már a Kecskemét ellen is. Megpróbáljuk új lendülettel kiharcolni a bent maradást” - mondta a váltásról

Forgó Zoltán

, a Kézilabda Szeged SE elnöke. Törökné Csapó Erika szombaton még a KSZSE juniorjait irányította, ám mint a klubelnök kitért rá: a jövőben más szakember vezetésével készül az utánpótlás csapat is. A hat mérkőzést követően pont nélkül álló KSZSE legközelebb október 29-én, szombaton 16 órától lép pályára a negyedik helyen álló, 8 pontos Pénzügyőr ellen az Etelka sori csarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.