Palacsintavacsorát készítettek Szeged legszebb lányai + FOTÓK

2016. szeptember 8., csütörtök • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Gémes Sándor

BC5K0311Gulyáslevest főztek és palacsintát sütöttek csütörtökön a Kajak Bisztró teraszán a Szeged Szépe döntősei. A finomságok az ÁGOTA Alapítvány 52 állami gondoskodásban élő és veszélyeztetett fiataljának, valamint nevelőszüleiknek készültek.

Immár ez volt az ötödik szeptemberi alkalom, hogy a Szeged Szépe és a Kajak Bistro közös szervezésében megvendégelik az ÁGOTA Alapítvány gyerkőceit és nevelőszüleiket. A teraszos vacsorára idén 52 gyermek kapott meghívást, a menü ezúttal gulyásleves és a már hagyományosnak tekinthető desszert, a palacsinta volt. “A Szeged Szépe verseny döntős lányainak minden évben szabadon választható program a szokásos szeptemberi vendégségünk. Sajnos nem tudunk minden lánynak feladatot biztosítani, mert mindig többen jelentkeznek, mint ahányaknak feladatot tudunk adni. Az elmúlt négy évben felhőtlen boldogságot láttunk a gyerekek arcán tükröződni, ezért minden évben nagy várakozás előzi meg a vacsorát. Nagyon jó a hangulat, a Szeged Szépe döntős lányai is izgatottak, ők segédkeznek a főzésben, az alapanyagok előkészítésében és a felszolgálásban is” – mondta portálunknak Gera Gábor főszervező.

„Fontosnak tartom, hogy a szépség ne csak a külsőségekben nyilvánuljon meg, a belső értékek is számítanak” – ezt már a 16 éves Polereczki Doroti tette hozzá, aki idén nyáron a Szeged Szépe lányokkal közösen a szegedi Vadasparknak és a Tappancs Állatmenhelynek gyűjtött adományt. A jótékonykodás fontos része Doroti életének, édesanyjával rendszeresen segítenek állatmenhelyeknek, állatmentő alapítványoknak.

BC5K0384

Az állami gondoskodásban élő és veszélyeztetett gyermekek támogatójaként akárcsak tavaly, az idei évben is csatlakozott az eseményhez a Printker Office Land Zrt. Az iroda- és iskolaszer áruház megkönnyítve a beiskolázást, iskolakezdései csomagot állított össze a gyerekeknek, amiért a nevelőszülők is nagyon hálásak. A kezdeményezést ezúttal is támogatta szegedi Napfényfürdő Aquapolis, továbbá Pegazus Transzfer Kft.

A Szeged Szépe döntős lányai amellett, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a segítő munkának a mellrák elleni küzdelemre, valamint a szűrővizsgálatok fontosságára is felhívják a figyelmet. Az immár 9. alkalommal megrendezendő szépségkirálynő-választás szervezői 2008 óta bővítik támogatottaik és jótékonysági programjaik listáját.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig 2 hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.156.92.140 IP címről szól hozzá.

  • 2. The hozzászólt ekkor: 2016. szeptember 9., péntek, 08:27
    Válaszolok

    Gera Gábor a legszebb férfi.

  • 1. Barnabás hozzászólt ekkor: 2016. szeptember 9., péntek, 07:25
    Válaszolok

    Csinosak, de azért messze nem a legszebbek.

Ugrás az oldal tetejére