Közélet

Jótékonykodtak a Kamara Női Vezetők Klubjának tagjai

Jótékonykodtak a Kamara Női Vezetők Klubjának tagjai

2015. december 17., csütörtök
Jótékonykodtak a Kamara Női Vezetők Klubjának tagjai

Szebbnél szebb díszeket készítettek a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kamara Női Vezetők Klubjának tagjai december 9-én, idei utolsó zárkörű találkozójukon. A díszeket, valamint a klub és a kamara dolgozói által összegyűjtött adományokat a mintegy 150 önmagukat ellátni képtelen, értelmileg akadályozott gyermekkel és felnőttel foglalkozó szegedi Agyagos utcai Dr. Waltner Károly Otthonba juttatták el csütörtökön.

A klubrendezvényen kézzel készített tárgyak mellett ruhák, játékok, édesség, gyümölcsök és zöldségek is kerültek az ajándékok közé. A gyerekeknek interaktív játékok, plüssállatok, könyvek, vagy éppen óriás buborékfújó csalhat mosolyt az arcukra az ünnepek alatt. A Dr. Waltner Károly Otthon lakói énekkel, mesejátékkal és verssel köszönték meg adományt.

Halászné Novák Anna

, a klub vezetője elmondta: egész évben fontos, hogy az emberek törődjenek egymással, az ünnepek közeledtével azonban fokozottan kell segítenie az embereknek egymást. Igyekeztek olyan intézménybe juttatni a felajánlásokat, amely nehéz sorsú, sok esetben szülők nélkül nevelkedő gyerekeket lát el. Hozzátette: fantasztikus érzés volt átélni azt a hálát és szeretetet, amelyet a megajándékozott fiatalok és felnőttek adtak a csomagok átvételekor. Az ajándékok elkészítését a Printker Office Land Zrt. támogatta, elkészítésükben pedig

Boldizsár Attiláné

nyújtott útmutatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.