Sport

Kézilabda: Siófokról érkezik az újabb erősítés az SZKKSE-hez

Kézilabda: Siófokról érkezik az újabb erősítés az SZKKSE-hez

2015. január 30., péntek
Kézilabda: Siófokról érkezik az újabb erősítés az SZKKSE-hez
termany_rita_siofok

Múlt héten két igazolást ütött nyélbe a Szeged KKSE, a Siófok elleni mérkőzés után pedig újabb játékossal bővül a csapat kerete: éppen a hétvégi ellenféltől érkezik a szegediekhez Termány Rita, aki kölcsönbe kerül a Tisza-partra.

A 19 éves jobbátlövő három éve erősíti a Siófok csapatát, szombaton azonban utolsó mérkőzését játssza a Balaton-partiaknál: legalábbis egyelőre, mert tavasszal a Szeged KKSE-t erősíti majd. Érdekesség, hogy

Termány Rita

éppen jövőbeli társai ellen játssza a szombati mérkőzést, január utolsó napján még a szegedieket szomoríthatja góljaival, akikhez másnaptól csatlakozik. A játékos a felnőtt mellett a junior bajnokságban is szerepel, ahol 16 meccsen szerzett 160 góljával vezeti a góllövőlistát. Kettős játékengedély révén 5 találkozón szóhoz jutott az NB I/B Nyugati csoportban szereplő Pénzügyőr SE-nél is, ezalatt 39 találatot jegyzett. "Nagyon várom már ezt a félévet. Kíváncsi vagyok, hogy mire vagyok képes, mit tudok kihozni magamból. Szeretnék hozzátenni a Szeged játékához, segíteni a minél jobb eredmények elérésében és meghálálni a klubnak a bizalmat. Mindent megfogok tenni ennek érdekében" -

árulta el

Termány Rita a Siófok honlapjának. "Sajnálom, hogy távozok, de közben ez nekem egy nagy lehetőség, kipróbálhatom magamat és tapasztalatot szerezhetek NB I-es felnőtt mérkőzéseken. Ezt a döntést vehetjük kihívásnak is. Szeretném bebizonyítani magamnak és másoknak is, hogy helyem van a felnőttek között" - emelte ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.