Sport

Jégkorong: újból csillagokat láthat a szegedi közönség

Jégkorong: újból csillagokat láthat a szegedi közönség

2014. október 31., péntek
Jégkorong: újból csillagokat láthat a szegedi közönség
iszavolan_beostar_mj-_DSC7771

Szombaton ismét hazai környezetben lép jégre a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC, Kalocsa László tanítványai az egy héttel korábbi, Beostar elleni vereséget a Crvena Zvezda két vállra fektetésével feledtetnék.

A soros ellenfél a szerb liga egyik meghatározó alakja, még akkor is, ha a 2013/2014-es kiírásban nem indított csapatot a felnőttek között. Ez utóbbi tényező okán ugyanakkor igen nehéz megsaccolni a liga 1991 óta íródó története során öt bajnoki címet és négy kupasikert begyűjtő egyesület aktuális erejét. Annyi bizonyos, hogy október 26-án a magyarra fordítva Vörös Csillag nevet viselő alakulat 8-2-re kikapott saját pályáján, a belgrádi Pionir Hallban a Partizan Beogradtól.

Online

Szombaton 18 órától folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC - HK Crvena Zvezda szerb I. osztályú bajnoki mérkőzésről. Hajrá Szeged!

Eközben a szegediek a Fehér Csillagtól (Beostar)

szenvedtek vereséget

idehaza egy héttel ezelőtt. Bár a 10-4-es végeredmény sok örömre nem adhat okot a Volán szurkolóinak, a találkozó mindenképpen hasznos volt a tekintetben, hogy a némiképp

átalakult keret

éles helyzetben is kipróbálhatta magát. Összesen négy új játékos kapott szerepet az együttesben, mindemellett így is lesznek még új arcok a keretben a Crvena Zvezda ellen. A legutóbb az FTC-ben védő

Szőke Attila

Balázs Csongor

alternatívája lehet kapusposzton, míg a Debrecenből elcsábított

Salánki Attilával

csatárként számolhat a szakmai vezetés. A találkozó szombat este 18 órakor kezdődik, a belépés a korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is ingyenes, illetve a szervezők forralt borral várják a nagyérdeműt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.