Sport

Futsal: idegenben hibátlan az SZTE EHÖK SE

Futsal: idegenben hibátlan az SZTE EHÖK SE

2014. október 14., kedd
Futsal: idegenben hibátlan az SZTE EHÖK SE
futsal22_gs

Ötödik bajnokiját játszotta az NB II Közép csoportjában az SZTE EHÖK SE futsal csapata. Cserenkó Szabolcs együttese lélektanilag a legjobbkor szerezte góljait, és magabiztos győzelmet aratott Gödön.

A nyeretlen Göd otthonába látogatott a veretlen SZTE EHÖK SE, és korán kétgólos előnybe került. A hatodik percben már második találatát szerezte

Bullás Imre

, sőt, három perccel később

Pataki Sándor

is gólt szerzett, így már három-nullra vezetett az egyetemi együttes. A félidő hajrájában azonban

Martonos

és

Wágner

révén gyorsan felzárkózott egy gólra a Göd, azonban a lehető legjobbkor, még a félidő vége előtt újabb két gólt tudott szerezni az EHÖK SE, így kissé megnyugodhatott

Cserenkó Szabolcs

együttese. A második játékrészben

Szentes Bíró Tamás

pazar játékának is köszönhetően 10-ig jutott az egyetemi csapat a hétfői mérkőzésen, és bár a Göd néha közelebb tudott férkőzni, de Szentes Bíró találatai végleg eldöntötték a találkozót. A meccsen hat gólig jutó Szentes Bíró Tamás vezérletével újabb győzelmet aratott az SZTE EHÖK SE, amely vezeti az NB II Közép csoportját, igaz, a Dunakeszi egy mérkőzéssel kevesebb mérkőzést játszott. Az egyetemi csapat legközelebb a Tolna-Mözs ellen lép parkettre a deszki sportcsarnokban, október 20-án 18:30-tól.

Futsal NB II Közép csoport, 5. forduló

Gödi SE - SZTE EHÖK SE: 5 - 10 (2-5)

Göd, Balázsovits János sportcsarnok. Vezette: Kovács Péter, Baghy Csaba.

Göd:

Petróczi - Nábelek, Wágner, Szlifka, Nagy Zs. Cserék: Hutkai (kapus), Martonos, Galla, Görbe, Horváth, Mangold, Szalai, Varga.

Játékos-edző:

Nábelek György.

EHÖK SE:

Tombácz - Bullás, Csamangó, Szentes Bíró, Fodor. Csere: Vastag (kapus), Huszár, Báló, Pataki, Crkvenjakov.

Vezetőedző:

Cserenkó Szabolcs.

Gól:

Martonos (14'), Wágner (17', 30'), Nábelek (28'), Horváth (38') ill. Bullás (4', 6') Pataki (9'), Fodor (19'), Szentes Bíró (20', 24', 30', 35', 37', 40')

Sárga lap:

Szalai (19') Cserenkó Szabolcs:

" Esélyeshez méltóan kezdtünk, szép gólokat lőttünk, összképileg a 10 góllal elégedett vagyok, viszont a bekapott öt góllal nem. A túlzott támadófelfogás a hibánk, nem tudunk visszazárni a megfelelő pillanatban a védekezésben, ezt kell javítanunk, koncentrációban többet kell fejlődnünk. A tabella elején állunk, így összességében elégedett lehetek, jó a csapatmorálunk, várjuk a következő hetet. Szimpatikus, fiatal ellenfelet tudtunk legyőzni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.