Kórházba került a DVSC játékosa

2014. szeptember 30., kedd · Hozzászólok

Dombi Tibor, a DVSC korábbi válogatott labdarúgója rosszul lett a debreceni második csapat keddi edzését követően, és kórházba kellett szállítani. Tovább »

Az oktatást segítők bérének rendezését kéri az OVSZ a szakminisztertől

2014. szeptember 30., kedd · Hozzászólok

Az oktatást segítő dolgozók bérének rendezését, létszámának valós szükségletek alapján történő meghatározását, munkakörük végzettségnek megfelelő pontosítását kéri többek között az Oktatási Vezetők Szakszervezete Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől. Tovább »

Kosárlabda: nem jött ki a lépés a Szedeáknak Kecskeméten

2014. szeptember 30., kedd · 3 hozzászólás

szedeak_kecskemet01_gs

Felkészülési mérkőzésen 81-54-es vereséget szenvedett a Naturtex-SZTE-Szedeák a Kecskemét otthonában.
Tovább »

Feloldották az útzárat Szentes és Csongrád között

2014. szeptember 30., kedd · Hozzászólok

Feloldották az útzárat a 451-es főúton Szentes és Csongrád között, ahol egy helyközi busz, egy kamion és két kisteherautó ütközött össze kedden kora este – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Tovább »

Falus visszalépése – Tarlós maradt a favorit, régi hibáival küzd a baloldal

2014. szeptember 30., kedd · 2 hozzászólás

Falus Ferenc visszalépése nem módosította érdemben az önkormányzati választások esélyeit, de megmutatta, hogy a baloldal nem tud úrrá lenni korábbi hibáin – állapították meg az MTI által kedden megkérdezett elemzők. Továbbra is szinte biztosra veszik Tarlós István jelenlegi főpolgármester újraválasztását, valamint azt valószínűsítik, hogy az átlagosnál kisebb lesz fővárosi részvétel az október 12-i önkormányzati választáson. Tovább »

Baleset miatt teljes útzár Szentes és Csongrád között

2014. szeptember 30., kedd · Egy hozzászólás

Baleset miatt teljes útzár van érvényben a 451-es főúton Szentes és Csongrád között, ahol egy helyközi busz, egy kamion és két kisteherautó ütközött össze, de személyi sérülés nem történt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője kedden az MTI-t. Tovább »

Szerdai programajánló: Őszi Kulturális Fesztivál, Ady-kör, SKATCH

2014. szeptember 30., kedd · Hozzászólok

SKATCH

Hivatalosan is elindul az Őszi Kulturális Fesztivál programja október elsején, összeül az Ady-kör, valamint búcsúzik a SKATCH – ízelítő a szegedi programokból szerdán. Tovább »

Kézilabda: Könnyed siker a PLER ellen + FOTÓK

2014. szeptember 30., kedd · Egy hozzászólás

SZS20140930_pick_szeged_pler_014

Érvényesült a papírforma kedden este a MOL-Pick Szeged és a PLER mérkőzésén, Vadkertiék tizennéggyel verték a fővárosi ellenfelüket, ennél komolyabb feladat vár majd rájuk szombaton a BL-ben. Tovább »

Csaknem ötszáz gyógyszernek változik az ára szerdán

2014. szeptember 30., kedd · Hozzászólok

Október elsejével csaknem ötszáz gyógyszernek változik az ára: 178 készítmény drágább, több mint 300 gyógyszer viszont olcsóbb lesz szerdától – közölte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) kedden az MTI-vel. Tovább »

Magyarország az Európai Űrügynökség teljes jogú tagjává válhat

2014. szeptember 30., kedd · Hozzászólok

Magyarország lezárta azt a tárgyalási folyamatot, amelynek eredményeként az ország az Európai Űrügynökség (ESA) teljes jogú tagjává válhat – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel. Tovább »

Következő oldal »