Mind a négy gyertya világít a Marson + FOTÓK

mars_ter_advent_negyedik15_gsAdvent negyedik vasárnapján Bohács Zsolt országgyűlési képviselő és Kispál Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád megyei elnöke gyújtotta meg a piac koszorújának utolsó gyertyáját.

A Mars téri piac adventi koszorújának utolsó lila gyertyája is lángba borult vasárnap reggel. A Nagycsarnok előtt felállított koszorú utolsó díszét Bohács Zsolt országgyűlési képviselő és Kispál Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád megyei elnöke gyújtotta meg.

“Karácsony közeledtével a szívünkbe is melegség költözik. Elsősorban a család ünnepe ez, de érdemes egy kicsit magunk felé is fordulni ilyenkor: számot vethetünk az évről, a szép pillanatokat újra átélhetjük, hibás döntéseinket pedig átgondolhatjuk, levonva a tanulságokat” – mondta ünnepi beszédében Bohács Zsolt. Az országgyűlési képviselő mindenkinek békés ünnepeket kívánt, egyben reményét fejezte ki, hogy egy sikeres, boldog 2014-es évnek nézünk elébe. Ehhez azonban mindannyiunk munkájára szükség van – emelte ki Bohács Zsolt.

“A termelők piacra jutásában segédkeztünk egész évben, valamint törekedtünk arra is, hogy a vásárló egészséges, minőségi terméket vehessen magához” – hangsúlyozta Kispál Ferenc. A piac élénkítésére hatmillió forintos támogatást fordítottak, ezt jövőre újabb összegekkel szeretnék folytatni, hogy a Mars téri piacon vásárlókat a jól megszokott minőségű áruk fogadhassák – tette hozzá.

A beszédeket követően a Szeged-Kálvin téri Református Egyházközség Ifjúsági csoportja tartott előadást, majd Fazekas János Sándor, a Honvéd téri Református Gyülekezet tagja kedveskedett egy karácsonyi verssel az egybegyűlteknek. Előadásuk végén Bohács Zsolt és Kispál Ferenc közösen gyújtották meg a Szegedi Vásár és Piac Kft. adventi koszorújának negyedik gyertyáját.

4 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  4. konyeccz_IGRA
  2013. december 22., vasárnap, 20:07
  Válaszolok

  marx tér az elvtársakk -m a r x tér,amig ott az emlékmüve

 • '>
  3. Gabesz
  2013. december 22., vasárnap, 15:06
  Válaszolok

  Isten éltesse soká a szegények védelmezőjét Bohács képviselő Urat

 • '>
  2. konyeccz_IGRA
  2013. december 22., vasárnap, 12:55
  Válaszolok

  a távozo bolgarmester már nem is él szegeden?

 • '>
  1. jozkó
  2013. december 22., vasárnap, 12:16
  Válaszolok

  Kellemes és boldogságban eltöltött ünnepeket kívánok mindenkinek!

  A cikk szerint a negyedik gyertya is “lángba borult”.
  Nana, csak óvatosan… a fotógalériában látható képeken a versmondó úr /Fazekas János Sándor/ háta mögött van kifüggesztve a “Dohányzás és nyílt láng használata tilos!”
  tábla ! 🙂