Sport

Labdarúgás: A Gulyás Csárda, a Kiss-Autószervíz és a Hársfa Söröző a bajnok a Kék Mókus Kupán (ÉLŐ!)

Labdarúgás: A Gulyás Csárda, a Kiss-Autószervíz és a Hársfa Söröző a bajnok a Kék Mókus Kupán (ÉLŐ!)

2012. december 23., vasárnap
Labdarúgás: A Gulyás Csárda, a Kiss-Autószervíz és a Hársfa Söröző a bajnok a Kék Mókus Kupán (ÉLŐ!)

Egész vasárnap a teremlabdarúgásé volt a főszerep a városi sportcsarnokban, a Kék Mókus Kupa fináléit rendezték meg. A 45 éveseknél a Gulyáscsárda lett a bajnok, a 35 év felettieknél a Kiss-Autószervíz, a fiataloknál pedig a Hársfa Söröző vitte haza a kupát egy vérre menő, hangulatos és fordulatos csatában.

Nagy sikerrel zárult a Kék Mókus Kupa idei döntője. Gólgazdag mérkőzések mellett, büntetőpárbajt, emlék- és bemutatómérkőzést is láthatott a kilátogató mintegy 2000 ember, és mind emellett egy olyan "nagydöntőt" a -35 kategóriában, ami nemcsak izgalmakat, hanem fordulatot és tüzet is hozott. Találkozunk jövőre decemberben újra, most pedig készüljünk a januárra, a téli felkészülési meccsekre, és a tavaszi, nagypályás bajnoki küzdelmekre.

Bemutatómérkőzés

Szeged Válogatott – Csongrád Megyei Válogatott 4-8 (3-2).

Vezeti: Madácsi, Szűcs.

Szeged Válogatott:

Béry - Laczi, Kaszab, Turján, Lesznek, Szalma, Rabi, Szél, Takács A., K. Tóth, Farkas, Váczi, Bánki.

Csongrád Megye:

Czirbus - Kovács, Magyar, Mészáros, Tóth A., Dargó, Harmos, Puskás, Antal, Udvari, Marton.

Gól:

Lesznek 2, Takács A., Laczi ill. Magyar 2, Harmos, Tóth A. 3, Harmos, Antal.

Első Félidő:

A 3. percben Magyar György szedte ki a pókot a bal felsőből

(0-1)

, jött a válasz: Lesznek Ferenc személyében

(1-1)

. Tóth A. közelről próbálkozott a 6 minutumban, Béry odaért. Takács talál be közelről egy bejátszást követően

(2-1)

. Laczi Zoltán talált be a félpályáról a 10. percben

(3-1)

. Harmos egy bejátszást mellel tett be a kapuba a 15. percben

(3-2)

. A félidő is ennyi marad.

Második félidő:

22. percben nem semmi találattal egyenlít a Csongrád megye. Tóth A. 14 méterről kétkapufás gólt lő

(3-3)

. A 25. percben előbb Magyar talál be

(3-4)

, majd Harmos 7 méterről, balról lövi ki az alsót

(3-5)

. A 27. percben érkezik a következő közvetlen közelről Antal lő

(3-6)

. Lesznek közelről fejel gólt

(4-6)

. Tóth Attila elővette a "szokásos" sarkazós gólját (4-7), majd rá 10 másodpercre egy ziccert is értékesít (4-8).

-35 kategória, döntő

Első Beton – Hársfa Söröző 3-4 (0-1). Vezette: Somodi, Juhász. Első Beton: Halász - Németh L., Végh, Bali, K. Tóth, Makra, Péter, Füleki, Németh T., Kelemen, Fekete. Hársfa Söröző: Vasas - Kormányos, Grósz, Grünvald, Kozó, Fröhlich, Domonkos, Mucsi, Kéri, Batik, Beretka, Farkas, Fülöp, Militár, Faragó. Gól:Németh L. 2 ill. Fülöp, Militár, Farkas, Batik. Első félidő: A 2. percben Mucsi ragasztott egy óriási kapufát a bal szélről 10 méterről. A másik oldalon Vasas kapusnak kellett bizonyítania a 4. percben egy szabadrúgás után, majd ugyan így a 7. percben is. Militár lövésénél Halásznak kellett résen lennie a 9. percben. A 12. percben szabadrúgás: Makra távoli lökete megpattan, Vasas belenyúl még. Kifutás után Vasas kapust védett fejjel, rövid ápolás után folytatta a játékot a 15. percben. Azok az életveszélyes szabadrúgások! A Hársfa kapusa újabb pontrúgást tol ki a 16. percben, a másik oldalon Mucsi elől kaparja el a labdát a kicsúszó Halász. A 18. percben Péter ziccerét védi bravúrral Vasas, nagy betonos rohamok, betonkemény védekezés. A 19. percben Fülöp jobb oldalon elfutva 10 méterről kilövi a jobb alsót (0-1). És ez is az első etap vége. Második félidő: A 22. percben szabadrúgás 7 méterről. Szépen játssza ki a Beton, Végh Németh Lászlóhoz passzol, ő pedig a kapuba az egyenlítő találatot a 23. minutumban (1-1). Makra, egy hármas rohamnak a jobb szélsője fölé lövi egy az egyben 8 méterről a 25 percben. Kapuspárbaj! Halász durrantott mellé egy szabadrúgást a félpályáról, a kirúgást pedig gyorsan elvégezte Vasas, de a Beton kapusa visszaért és ölre vette a bőrt, mindez a 27. percben. Makra ezután egy kapufával is beírta magát a második félidő krónikájába. A 30 percben Kormányos kapufáját követően, hasonló területről, a jobb oldalról Militár lövi ki a rövid felsőt (1-2). 32. perc: egy góllal szegényebb lett a Hársfa, egy lökésbe fújt bele a bíró, épp mikor a továbbpasszolt labdát bevágták a fehérmezesek a Beton kapujába, előbb a kezdőkörbe mutatott, majd elvégeztette a szabadrúgást a játékvezető. A 33. percben Németh első lövését még hárította Vasas, de a kipattanót 6 méterről, estében bevágta a felsőbe a zöld-fekete csíkos játékos (2-2). A 35. percben ismét vezet a Hársfa Farkas Márk fejel (2-3). Batik Bence egy bedobást kotor be 2 méterről (2-4). K. Tóth beadását Bali pofozta be közelről a 38. percben (3-4). Nagyon izgalmas végjáték, igazi döntő-hangulat a csarnokban. Itt a vége! A Hársfáé a kupa! Az idei év 35 év alatti kategória győztese a Hársfa Söröző!17.55: Következik a -35 kategória döntője. Mintegy 1800-2000 ember gyűlhetett össze a lelátón.

+35 kategória, döntő

Kiss-Autószervíz – Pick Söröző-O’NEILL 4-4 (2-1). Büntetőkkel 6-4Kiss-Autószervíz: Szulyovszky - Barna, Fekete, Keresztesi, Némedi, Szabó, Balla, Gréczi, Céh, Masa, Lapsánszki, Juhász. Pick Söröző-O'NEILL: Birnyik - Labdi, Baráth, Major, Mortusz, Garamvölgyi, Farkas, Révész, Kiss R., Kiss , Tóth, Jankó, Fodor, Rudics. Gól:Fekete, Barna, Némedi, J. Juhász ill. Révész, Farkas, Martusz, Fodor. Le kell szögezni a meccs előtt, hogy kissé nehéz dolga van a tudósítónak, ugyanis egyik csapatnak mezén sincs szám!Első félidő: Az első három percben egy-egy veszélyest lövést lehet feljegyezni. A Kiss Autónál Némedi, a Picknél Fodor lőtt mellé.A 3. perc végén Fekete szerezte meg a vezetést, 8 méterről lőtte ki a jobb alsót (1-0). Az első 10 percben újabb gólhelyzetek maradtak ki, kapufák mindkét oldalon, legutóbb Fekete lőtt a Pick jobb lécére. A 13. percben Szulyovszky kapus esernyőzni próbált, de fejbe rúgta a támadót: büntető. Révész Roland a léc alá bombáz (1-1). A 17. percben Barna Zsolt egy szöglet után talál be a hosszú oldalon 2 méterről (2-1). Ez is marad a félidő eredménye. Második félidő: A második félidő nagy Kiss-rohamokkal kezdődött. Szükség volt Birmyik András bravúrjaira. A 22. percben mégis Farkas Miklós talál be a másik oldalon (2-2). A 24. percben egy óriási védelmi hiba végén szerez labdát Martusz Péter a bal oldalon, és vezetéshez juttatja csapatát (2-3). Némedi a 26 percben Némedi középről, dühből bombáz a léc alá 9 méterről (3-3). A 29. percben Martusz fejesét még kitolta Szulyovszky, de a szögletnél rövidre berobbanó Fodor pörgetésénél tehetetlen volt (3-4). A 36. percben Kiss Péter lő bődületes kapufát, csattan a ficak! 37. percben egy visszagurítást Némedi lő egy fehérmezes kézre a hatoson belül, majd mellélövi a büntetőt. A 39. percben egyenlít J. Juhász István (4-4). A szegedi születés Gréczi Gábor pedig a végén ziccert hibáz. Büntetőkkel dől el a kupa. Némedi lövi az elsőt, betalál 5-4. Major elhibázza 5-4 marad. Balla belövi a Kiss Autóból 6-4 , Révész Roland kihagyja, 6-4 a vége. A kupa a Kiss-Autószervízé a 35 év felettieknél.16.45: Következik a 35 évesek fináléja.

+45 kategória, döntő

Gulyás Csárda – SZETÁP MIX 6-2 (3-1). Vezette: Szalai, Szűcs. Gulyás Csárda: C. Molnár - Kovács A., Szrenka, Tárkány, Orosházi, Márki, Holló, Deák, Tóth, Leindler, Bába. SZETÁP MIX: Kocsó - Szeles, Siket, Tóth L., Bárány, Botlik, Méhes, Simon. Gól: Orosházi 2, Tárkány, Leindler, Márki, Tóth ill. Botlik 2. Első félidő: A 2. percben kellett bizonyítania Kocsónak. Előbb Orosházi lövését, majd Holló közeliét kellett védenie, azonban Orosházi második próbálkozásánál fél perc múlva már tehetetlen volt a kapus (1-0). Nagyon szép Szetáp-akció marad ki, majd egy percre rá Simon közvetlen közelről lő a kapusba. A másik oldalon azonban érkezik a válasz a 8. percben: Tárkány középről kilövi a jobb alsót (2-0). A 10. percben egy újabb Simon-helyzet, de C. Molnár a helyén, fogja a rövid sarkot. A 13. percben egy kipattanót követően Botlik szépít közvetlen közelről (2-1). Márki beadása teljesen üresen találja Leindlert a hosszú kapufánál, akinek csak bele kell tennie a fejét a löbbölésbe (3-1). Kitört a szünet. Második félidő: A 21 percben, a középkezdés után egy gyors gól Márkitól a jobb szélről a kapus lába között (4-1). 25. percben Tóth szögletét lőtte fölé Siket, később Bárány is passzolhatott volna kapura egy bedobást. Próbálkozik a Szetáp. A 27. percben Orosházi hibázik ziccert a másik oldalon. Botlik lő hatalmas kapufát 15 méterről a 28. minutumban. Oroházi pedig egy újabb gólt ezúttal a bal szélről a hosszú alsóba, amolyan spiccesen meglőve a bőrt (5-1). Leindler bedobását Tóth Gábor pofozta be a rövid sarokba a 33. percben (6-1). Megállt a gólgyártás, és most, a meccs vége felé többet támad a Szetáp. Botlik betalál a 40. percben (6-2). Ez is a végeredmény. A 45 éveseknél a Gulyás Csárdáé a kupa.15.45: Következnek a döntők! Először a 45 év felettiek.

Veress Csaba emlékmérkőzés

Közéleti személyiségek csapata - Ruzsa 7-4 (4-2). Vezette: Serfőző, Rácz. Közéleti személyiségek: Kiss-Rigó - Mihállfy, Bohács, Hüvös, R. Tóth, Süli, Gyúrós, Völgyi, Mádi. Ruzsa: Simon - Masa, Bata, Krisztin, Varga, Jakus G., Jakus T., Fodor, Majoros, Papp, Jáger. Gól: Süli, Mádi 2, Völgyi 2, Gyúrós ill. Varga 2, Jakus G., Nacsa. Első félidő: Az első helyzetre egészen a 4. percig kellett várni, de meg is hozta a gólt. Varga tüzelt balról 9 méterről a felső léc alá (0-1). Völgyi a 6. percben egy kapufával felelt. A 8. percben egy "délmagyaros" gól hozta meg az egyenlítést. A főszerkesztő, R. Tóth Gábor ment le a bal oldalon, élesen középre lőtt, Süli Róbert sportrovatvezető pedig jól helyezkedve kotorta be a zsugát (1-1). Jakus Gábor kapott egy tiszta labdát a jobb oldalon a 13. percben és okosan a hosszúba passzolt (1-2). De nem sokéig örülhettek a ruzsaiak mert a másik oldalon Mádi a kapufa tövétől tessékelte be a bőrt a hálóba (2-2). A 16. percben Jakus G. emelése hullott a felső lécre, a 17. minutumban pedig Jáger ziccerét kellett védenie megyéspüspökünknek, Kiss-Rigó Lászlónak. Mádi József a 18. percben bal oldalról kilőve a hosszú sarkot szerzett vezetést a közéletieknek (3-2). Egy bedobás utáni lepattanót vág a hálóba Hüvös László, önkormányzati képviselő a 19. percben (4-2). Szünet. Második Félidő: A 23. percben Nacsa közeli gólja tette szorosabbá a meccset (4-3). A 27. percben Varga kap ziccerlabdát és okosan, kivárva elpasszolja a kilépő Kiss-Rigó mellett a jobb oldalon (4-4). Egy percre rá Völgyi távolról ismét vezetést szerez csapatának (5-4). A 33. perc környékén aktívabbak a közéletiek, egy Mihállfy- és egy R. Tóth-kapufát, és egy Süli-bombát, meg egy Mádi-lövést jegyezhetünk fel. Völgyi bravúros szólóval szlalomozott el a kapuig, majd 8 méterről, balról kilőtte a felsőt (6-4). Gyúrós szinte ugyan onnan, ugyan úgy, de szlalom nélkül (7-4). 14.45: A díjkiosztás után a közelmúltban tragikusan elhunyt fiatal labdarúgóra, Veress Csabára emlékeznek egy barátságos mérkőzéssel. A lelátón már mintegy 500-600 ember gyűlt össze.

-35 kategória, III. helyért

Varga Pince - Szlobo Diszkont 4-3 (2-1). Vezette: Cseh, Rácz. Varga Pince: Tombácz - Magyar, Puskás, Podonyi, Hadár, Kulacsik, Tóth A., Maróti. Szlobo Diszkont: Baji R. - Baji Sz., Burány, Szlobodnyik, Kiszner, Zakar, Mészáros, Daróczi, Frank, Bernáth. Gól: Kulacsik, Tóth A. 2 Hadár ill. Zakar 2, Kiszner.Első Félidő: A 2. percben Hadár és Maróti hagyott ki egy-egy lehetőséget a jobb kapufánál. A 3. percben pedig érkezett az első ziccer: Baji Sz. lőtte bele a kivetődő Tombáczba a labdát 6 méterről. A 7. perceben egy életerős Puskás-szabadrúgást blokkolt a védőfal. A 11. percben Szlobodnyik kapott két perc kiállítást, majd Kulacsik robogott el a jobb oldalt és kilőtte a jobb alsó sarkot (1-0). A 12. percben Bernáth lábáról üt el a labdát a kivetődő Tombácz. Zakar egyenlít a 14. percben, a fejese lecsorog a kapusról, szerencséjére épp a lábfejére (1-1). Hadár a 16. percben balról kilövi a bal felsőt, bombagól (2-1). A 17. percben előbb Puskás lövését kell védenie Baji Renátónak, majd Kulcsaik egyéni szólója után vehet egy nagy levegőt a kapus: centikkel gurult el a labda a kapu előtt. A félidő vége tehát 2-1 marad. Második félidő: A 21. percben Burány szép kényszerítő után lőhetett, Tombácz jól zárta a szöget. Veszélyes szabadrúgás a 25. percben Szlobo Diszkont részéről, amit Zakar be is vág, kissé rosszul állt a sorfal, vagy a kapufát "hagyta el" egy védő (2-2). Kulacsik kavart középen a 30. percben. végül több lövőcsel után vetődve lőtt alig mellé. A 33. percre lanyhultak az iramok, óvatosabban focizik mindkét gárda. A 34. percben előbb bravúrral védi Baji R. Tóth A. lövését, de a szöglet után nem kegyelmez a támadó: balról kilövi bal alsót (3-2). A 36. percben Frank az egyik oldalon kapufát fejelt, a másik ismét Tóth A. volt eredményes, a felsőbe passzolt egy bedobást (4-2). Zakar - Kiszner összjátéka után, Kiszner talál be a hosszú oldalon a 40. percben (4-3). És ez is marad a végeredmény. 13.50: Következik a bronzmeccsek utolsó felvonása, a -35 kategóriában a Varga Pince és a Szlobo Diszkont összecsapás.

+35 kategória, III. helyért

bakelitbolt.hu - Első Beton 5-4 (1-3). Vezette: Szalai, Papp. bakelitbolt.hu: Bagdi - Tóth E., Szélpál, Kiss A., Szabó Zs., Zsikó, Mádi, Bubori, Erhardt, Tanács. Első Beton: Kovács, Szekeres, Ádelhardt, Illés, Papp, Gyetvai, Takács, Szabó Zs., Tóth Cs., Machler, Turján. Gól: Szélpál 2, Mádi 3 ill. Imre, Szabó Zs. 2 Első félidő: Az első helyzet egy Szabó Zs. lövés a bakelitbolt.hu részéről épp Kovács Krisztián kezébe az 1. percben. A 4. percben Illés fejelt közelről mellé egy bedobást, az 5. minutumban pedig Bagdi tolt ki a felsőből egy távoli Ádelhardt-löketet, fél percre rá jött a "gólos" válasz: Szélpál 11 méterről lőtte ki a bal alsót (1-0). A 9. percben nagy betonos rohamok után Tóth E. lőtt egy nagyot a félpálya környékéről alig mellé. A másik oldalon egy szabadrúgást játszottak ki a kapufánál üresen álló Tóth Csabára, de Bagdi jól vetődött vissza, zárta a szöget. A 15. perc környékén jött egy újabb lehetőség, ezúttal a sárgamezes bakelittől: Mádi 6 méterről, jobb oldalról lőtt egy ficakkapufát a rövidre. A 17. percben pedig Bagdinak kellett lábbal hárítania Imre lövését, aki fél perccel később már nem kegyelmezett: középről, üresen lelépve, belsővel helyezett okosan a bal alsó sarokba (1-1). A 18. percben Mahler bejátszását pofozta be közelről Szabó Zs. (1-2). Egy perccel később ugyan ezt tette Szabó, ezúttal Ádelhardt labdájával (1-3). Ez a félidei végeredmény. Második Félidő: A 23. percben Mádi szépít egy, a sorfal mellett eltekert, szemfüles szabadrúgásgóllal (2-3). A 26. percben pedig egyenlít a tollforgatásban is jeleskedő Mádi József, előre csúszva kotor be a kapufánál egy éles bejátszást (3-3). A 27. percben hatalmas ziccert véd a félidőben beállt Bubori kapus: reflexmozdulattal kotorja ki Illés labdáját. A 31. percben továbbra is egy küzdelmes bronzcsatát láthat a mintegy 100-200 néző, aki ebéd után kilátogatott a csarnokba. Imre szabadrúgásai okoznak többször feladatot a bakeliteseknek. A 34. percben fordult a meccs, Szélpál ment el a jobb szélen, Szekeres kivetődött rá de a sárgamezes ellőtte alatt a labdát (4-3). Egy percre rá ugyan ezt tette Mádi is, csak a másik oldalon és a kapus mellett pörgetett a hálóba (5-3). A 38. percben Mahler kapufája után fél perccel Szabó Zs. talált be (5-4). Izgalmas véghajrá. 12.45: Károlyfalvi Zsolt, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezetője adja át az érmeket a Ficaknak. Következik a +35 kategória bronzdöntője.

+45 kategória, III. helyért

Sándorfalva - Ficak 4-7 (3-4). Vezette: Kószó, Király. Sándorfalva: Barna, Patocskai, Dékány, Sebestyén, Török, Molnár, Fenyvesi, Mészáros, Tóth J., Kozma. Ficak: Miskolczi, Horváth, Provits, Polyvás D., Kemenes, Polyvás T., Kovács G., Kovács Z., Szabó, Kakas, Tóth Cs. Gól: Molnár 2, Sebestyén, Patocskai ill. Kovács 2, Kemenes 2, Kakas, Horváth, Provics. Első félidő: A Ficak kezdett lendületesebben, Szabó Gyula kétszer is lőtt, de a Barna kapus és a hazai fal hárított. Kovács Gábor egy bedobást fejelt meg a bal alsóba a 4. percben (0-1), melyre szinte egyből jött a válasz a középkezdés után: Molnár 9 méterről lőtte ki a jobb alsót (1-1). A 7. percben egy kapuskidobást csúsztatott a rövid felsőbe Sebestyén 2 méterről (2-1). A 8. percben Kemenes húzott el a bal szélen, egyedül vitte a kapusra, az utolsó pillanatokig kivárt, bőrbe próbálta ellőni, de Barna a helyén volt. A 13. percben Kemenes ezúttal "pontos". Fejel talál be a 7 méteres kapuba 6 méterről (2-2). A 15. percben kényszerű csere. A kapus, Barna István (megszakadt a combja) a gólnál megsérült, helyét egy mezőnyjátékos foglalta el: Dékány János a kapuban. Kemenes a félpályáról - a csapat nevéhez híven - kilövi a jobb felső ficakot (2-3). Fél percre rá Kakas egy balról érkező bedobást stukkol a bal felsőbe (2-4). Molnár szintén a félpálya közeléből bombáz és beállítja a félidei végeredményt (3-4). Második félidő: A 22. percben Kakas szép cselsorozattal talált utat a hatoson belülre, de mellé a védőfalba lőtte ziccerét. Egyenlít a 24. percben a Sándorfalva Molnár bejátszásából Patocskai révén (4-4), de nem sokáig örülhettek a fehérmezesek, mert a másik oldalon Provics belsőzött be a hosszú oldalon egy bedobást (4-5), mindez a 24. és a 25. percben.. A gólzáporhoz szokott nézők már türelmetlenek, a 33. perc környékén nem akar újra zörögni a háló, viszont helyzetek akadnak továbbra is, teljesen kiegyenlített a meccs. A pálya a Ficak térfelére billen, a Sándorfalva beszorítja a zöldmezeseket, tetszetős akciókkal, kényszerítőkkel többször kipasszolják Szabó Gyuláékat, de a végjátéknál ott a hiba, még 2 percük van az egyenlítésre. Kovács felében volt a meccs a 38. percben, de két méterről kapufát fejelt. A 38. perc végén Horváth döntött: 10 méterről, jobbról kilőtte a bal alsót (4-6). Kovács pedig másodjára már nem hibáz: a 39 percben egy bedobást bólint a felsőbe (4-7). A Ficak lett a 3. a +45 kategóriában.12.00: Útjára indult a labda. Még meglehetősen foghíjas a lelátó, 40-50 ember szurkol, de hamarosan elfogy a vasárnapi ebéd és fiesztaként jöhet egy kis foci! 11.50: Csak néhány név azok közül a labdakergetők közül, akik miatt sok szegedi szív szurkolt, vagy szurkol még ma is a különböző nagypályás viadalokon. Völgyi Dániel, Puskás Csaba, Magyar György, vagy éppen a régi nagyok közül: Major László, Gréczi Gábor. Az első meccs a +45 éves kategória harmadik helyéért folyó meccs. A Sándorfalva - Ficak derbi. A Ficakban olyan nagy név rúgja a bőrt mint Kovács Gábor és Kemenes Zoltán, a SZEOL csapatainak egykori NB I-es játékosai. A Sándorfalvát pedig Tóth János is erősíti, szintén egykori szegedi NB-s labdarúgó, most a Sándorfalva megye egyes bajnokesélyes brigádjának edzője. 11.45: Üdvözöljük olvasóinkat az újszegedi sportcsarnokból! Az év utolsó nagy focigálája kezdődik hamarosan. A komoly hagyományokkal rendelkező Kék Mókus Kupa teremlabdarúgó torna döntőinek résztvevői csapnak ma össze. Korábban írtuk: Három korosztályban (-35, +35, +45) egy-egy döntő és egy-egy bronzmeccs a program az újszegedi sportcsarnokban, valamint lesz 16 órától közéleti személyiségek, újságírók, politikusok csapnak össze Ruzsa csapatával, a napot pedig 19 órától Szeged legjobb focistái mérkőznek meg a megyei válogatottal. A torna ideje alatt jótékonysági gyűjtést is folyik. A szervezők a bejárathoz és a lelátóra is kihelyeztek egy-egy perselyt, melyben a nemrégiben elhunyt ruzsai labdarúgó, Veress Csaba családjának várják az adományokat. A helyszínről folyamatos bejelentkezésekkel és fotógalériákkal jelentkezünk déli 12 órától. Tartsanak velünk!

Program:

12.00: +45 év, III. hely, Sándorfalva – Ficak 13.00: +35 év, III. hely, bakleitbolt.hu – Első Beton 14.00: -35 év, III. hely, Varga Pince – Szlobo Diszkont 15.00: Közéleti személyiségek csapata – Ruzsa 16.00: +45 év, döntő, Gulyás Csárda – SZETÁP MIX 17.00: +35 év, döntő, Kiss-Autószervíz – Pick Söröző-O’NEILL 18.00: -35 év, Első Beton – Hársfa Söröző 19.00: Szeged Válogatott – Csongrád Megyei Válogatott

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.