Bulvár

Baleset lett a reggeli kergetőzés vége + FOTÓK (FRISSÍTÉS)

Baleset lett a reggeli kergetőzés vége + FOTÓK (FRISSÍTÉS)

2012. szeptember 5., szerda
Baleset lett a reggeli kergetőzés vége + FOTÓK (FRISSÍTÉS)

Ittasan, rendszám nélkül, kergetőzés után okozott balesetet két fiatal ma hajnalban Hódmezővásárhelyen. A rendőrség eljárást indított ellenük.

A tervezettnél korábban helyre állt az áramszolgáltatás és újraindultak a távközlési rendszerek a hajnali hódmezővásárhelyi baleset körzetében a rendőrség legfrissebb tájékoztatása szerint. Mint beszámoltunk róla, a hajnali órákban egy fiatal nő haladt Honda típusú személygépkocsijával a Lévai utcán, őt „kergette” párja egy Zastavával. A nő egy jobbos kanyarban elveszítette az uralmát a járműve felett és egy villanyoszlopnak ütközött. Az állampolgári bejelentést követően szinte azonnal helyszínre érkező rendőrök megfújatták a szondát a férfival, ami bűncselekményi értékhatár feletti alkoholfogyasztást jelzett, ezért őt az egyenruhások vérvételre előállították. Kiderült, hogy a Zastava rendszámát is leszerelték és áttették a Hondára, mivel arról azt a rendőrök néhány nappal korábban levették. A fiatal nőt a mentőszolgálat munkatársai nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülésekkel kórházba vitték. A baleset következtében a környéken a reggel folyamán nem volt áram. A rendőrség az áramszolgáltató munkatársait azonnal értesítette az eset után, akik még 11 óra előtt helyreállították a szolgáltatást. A férfi ellen ittas járművezetés vétsége és egyedi azonosító jel meghamisítása bűntette megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Mivel a vezetői engedélyét sem tartotta magánál, ezért a rendőrség intézkedett annak visszavonására, és emiatt is feljelentést tettek ellene. A nő ellen szabálysértési eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.