Sport

Futsal: Tóth Attila remek meccsre számít az Aramis ellen + VIDEÓ

Futsal: Tóth Attila remek meccsre számít az Aramis ellen + VIDEÓ

2012. augusztus 31., péntek
Futsal: Tóth Attila remek meccsre számít az Aramis ellen + VIDEÓ

Remekül kapta el a futsal NB I rajtját az UTC Futsal Team, Tóth Attiláék Szombathelyen diadalmaskodtak. Hétfőn itthon is bemutatkozik a megerősödött gárda, még hozzá az Aramis ellen.

Kiváló volt a kezdés az NB I-ben az UTC Futsal Team számára: hétfőn Szombathelyen egy komoly rivális otthonából sikerült kemény küzdelem árán elhozniuk a három pontot az újszegedieknek. "Nagyon szoros meccsen nagyon szép eredményt értünk el, de azért érződött, hogy vasárnap nagypályás meccseket vívtunk. Úgy tudom a szombathelyieknél is hasonló volt a helyzet, bár ők úgy tudom mindennap tartanak futsaledzéseket is. Szerencsére azért a helyzeteinkből sikerült kettőt belőnünk, és

Tombácz Róbert

ismét kiválóan védett, így győzelemmel rajtolhattunk" - értékelte röviden a hétfői, Haladás elleni idegenbeli győztes nyitányt

Tóth Attila

, a csapat tavalyi házi gólkirálya, és az összesített gólvadászat holtversenyben második helyezettje.

Jegyek, bérletek

Az UTC Futsal Team hazai mérkőzéseire a belépőjegy a 2012-2013-as idényben 600 Ft lesz. A szegedi találkozókra kapható bérlet is, ennek ára 4000 Ft, mellyel a 15 hazai bajnoki találkozó mellett a kupameccsek is megtekinthetők, vagyis több mint 50%-os kedvezménnyel lehet belépni az egyes találkozókra. Bérlet vásárolható az újszegedi sportcsarnokban (110-es szoba), a Vitéz utca 3. alatti Diákfénymásolóban, vagy minden hazai találkozó előtt a helyszínen, továbbá igényelhető a 06-70/375-1109-es telefonszámon.

Az UTC futsalosai hétfőn itthon is debütálnak második élvonalbeli idényükben, bizonyos tekintetben presztízsmeccsnek tekinthető találkozón.

Brinszky Adrián

legényei ugyanis azt az Aramist fogadják, amely csapattól tavalyi első NB I-es meccsükön csúnyán kikaptak, s akinek aztán a tavaszi nyitányon méltóképpen visszavágtak. "Az Aramisról vegyes híreket hallottam, olyat is, hogy meggyengültek, olyat is, hogy megerősödtek, mindenesetre a MAFC elleni 5-0-s győzelmük nem az utóbbit mutatja. Mi mindenesetre igyekszünk a ugyanúgy készülni ellenük is mint más csapat ellen, a saját játékunkat szeretnénk játszani - hétfőn kiderül mire lesz elég. Azt hiszem a januárihoz hasonló remek meccset fogunk játszani ellenük, s bízom benne nyerünk is, mint legutóbb itthon" - latolgatta az esélyeket a rendkívül technikás futsalos, aki azon a bizonyos, 7-2-re megnyert találkozón háromszor is beköszönt a vendégeknek, másodszor nem is akármilyen módon: http://www.youtube.com/watch?v=VAOGSfwz_jc Tóth Attila és társai nagy várakozással tekintenek a derbi elé, különösen a mórahalmi különítmény, hiszen a nagypályás csapat hétvégén Dabason fog fellépni, ahol szeretnék megszerezni első NB III-as pontjaikat, így számíthatunk rá, hogy ők mindkét meccsen kettőzött erőbedobással fognak küzdeni. Az UTC Futsal Team hétfő este, a szokott időpontban, 19 órakor, a szokott helyszínen, azaz az újszegedi sportcsarnokban fogadja a Colorspectrum Aramis gárdáját a férfi futsal NB I. 2. fordulójában. A találkozóról a SZEGEDma.hu folyamatosan frissülő, élő, szöveges közvetítés formájában tudósít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.