Az Audio Note termékei ismét elérhetőek Szegeden + FOTÓK

2012. július 4., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

Jó hír a zene és az igényes hangzás szerelmeseinek, hogy a legendás angol high-end gyártó, az Audio Note termékei ismét hozzáférhetők Szegeden. A cég kizárólag elektroncsöves erősítőket készít, teljes rendszereket árulnak, az audiólánc minden elemét saját terveik alapján, egyedileg készítik.

A zeneiség diadala – így lehetne pár szóba sűríteni azt az élményt, amit az Audio Note nyújt. A mai digitális világunkban is bátran kijelenthetjük, zenehallgatásban az analóg hangzás utolérhetetlen, a csöves technológia különleges, valósághű hangélményt biztosít. Valóban koncertteremmé varázsolhatjuk nappalinkat, az Audio Note ugyanis elkötelezett híve a zene valósághű visszaadásának. Finom hangzásával, részletező képességével új dimenziók nyílnak meg, színes és nyüzsgő hangkulisszát varázsol a négy fal közé. Hallgatása páratlan élmény, a maguk teljességében mutatkoznak meg a felvételek, szépen hallatszanak a különböző hangszerek, mégis egységben marad a hangzás.
Az Audio Note új erősítője, az Empress és az ISIS összekötő kábel magyarországi bemutatójával egy időben kezdődik meg ismét a szegedi forgalmazás. Évekkel ezelőtt már elérhetők voltak Szegeden a termékek, de az értékesítés és bemutatás sokáig szünetelt. Idén júniustól kezdte meg a bemutatók szervezését és a forgalmazást Hlavati István, az Analog Voice szegedi partnere.

Aki képet szeretne kapni az Audio Note high-end világáról, minőségi többletet és a zenei részletek kibontását megtapasztalná, előzetes egyeztetés után kellemes környezetben hallgathatja meg a 2-3. szintet képviselő készülékeket, melyekhez természetesen hozzáférhető az összes tartozék is, beleértve a kábeleket és állványokat is.

Bővebb információ az alábbi számon kérhető: 30/618-9754

(x)

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig 2 hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.196.5.163 IP címről szól hozzá.

  • 2. audiolover hozzászólt ekkor: 2012. július 4., szerda, 13:14
    Válaszolok

    Egyetértek. Mindenképpen érdemes meghallgatni.

  • 1. zeneszerető hozzászólt ekkor: 2012. július 4., szerda, 06:54
    Válaszolok

    szuper minőséget lehet velük produkálni, minden zeneszeretőnek hatalmas élményt nyújt.

Ugrás az oldal tetejére