Sport

Labdarúgás: NB II-es minősítésű a SZVSE-pálya! + FOTÓK

Labdarúgás: NB II-es minősítésű a SZVSE-pálya! + FOTÓK

2011. szeptember 15., csütörtök
Labdarúgás: NB II-es minősítésű a SZVSE-pálya! + FOTÓK

Ma terepbejárást tartottak a SZVSE-pályán az MLSZ, a katasztrófavédelem, a rendőrség, a mentők és a tűzoltóság szakértői, eldöntendő, megkaphatja-e a Szeged 2011 otthona az NB II-es minősítést.

A terepbejárás során a szakértők mindenben megfelelőnek találták a szombati NB II-es első hazai mérkőzésnek otthont adó stadiont, egyedül a tűzoltóság részéről jeleztek kisebb hiányosságokat, melyeket záros határidőn belül pótolni kell. Ezek közül az azonnal megoldhatókat - mint például tűzoltókészülékek elhelyezése meghatározott pontokon - már a szombati meccsre biztosítani tudja a fenntartó, a többire legfeljebb két hét haladék áll rendelkezésre. Ezt leszámítva mindenben NB II-es mérkőzés megrendezésére alkalmasnak találtatott a rekord idő alatt rendbe hozott létesítmény, így a Magyar Labdarúgó-szövetség munkatársa,

Horváth László

, a terepbejárás végén átadta az NB II-es minősítésről szóló tanúsítványt

Nógrádi Tibornak

, az MLSZ területi igazgatójának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.