Sport

Labdarúgás: megszórta a Mindszent a SZVSE-t

Labdarúgás: megszórta a Mindszent a SZVSE-t

2011. szeptember 4., vasárnap
Labdarúgás: megszórta a Mindszent a SZVSE-t

Hegyesi Zsoltékon állt bosszút a mindszenti együttes a szerdai súlyos mórahalmi vereségért, a vasutasok számára nem sikerült a legjobban az őszi rajt.

Két olyan csapat találkozott szombaton a megyei I. osztály 4. fordulójában Mindszenten, mely szerdán vereséget szenvedett, így javítani szeretett volna. A Mindszent 7-0-ra kapott ki a lassan, de biztosan mumusává váló Mórahalom vendégeként, míg a Szegedi VSE odahaza maradt alul 2-0-ra az újonc Algyővel szemben. Az összecsapáson hamar kiderült, a szegedieknek ezúttal se lesz sok keresnivalójuk. A hazaiak uralták a játékot, az ő akaratuk érvényesült, futószalagon alakították ki a helyzeteket, s már az első félidőben el is döntötték a meccset. 3-0-ra húztak el, s mikor

Vangel Roland

fejesével szépítettek a vasutasok, azonnal válaszoltak is a negyedikkel. A vendégek legjobbját,

Hegyesi Zsoltot Szecskó Tamás

remekül semlegesítette, a SZVSE-sek szétesően, rosszul futballoztak. A 4-1-es első félidőt követően a második felvonásban focizott egy jót

Tóth Csaba

legénysége, ráadásul még egy újabb találatot is elhelyezett

Virág Tibor

hálójában, így végül 5-1-re nyert. A Mindszent tehát gyorsan felállt a padlóról, a SZVSE viszont beragadt itt a bajnokság elején.

Bóka Ferencnek

lesz bőven munkája, hogy a szeptember 11-én (vasárnap) 16.30-kor Gyálaréten sorra kerülő Nagymágocs elleni derbire felrázza, összerakja a csapatot.

A labdarúgó megyei I. osztály 4. fordulójában:

Mindszent SE - Szegedi VSE 5-1 (4-1).

Mindszent, 200 néző, vezette: Varga Zoltán.

Mindszent:

Szilágyi - Szecskó, Orosz, Papp Z., Muzsik, Szabó I., Tóth Cs. (Széll), Antal S., Szobácsi (Galambosi), Mihály T. (Nana R.), Mihály R. Játékos-edző: Tóth Csaba.

SZVSE:

Virág T. - Kozma (Balog), Ágoston, Hegyesi Á., Márki, Fröhlich, Beleznai (Laczkó), Simon, Hegyesi Zs., Magyar (Németh V.), Vangel. Vezetőedző: Bóka Ferenc.

Gólszerzők:

Mihály R. 3, Mihály T., Szabó I., illetve Vangel R. Tóth Csaba:

"Megérdemelten arattunk sima győzelmet. Az a kérdés, mikor milyen szemlélettel lépünk a pályára. Remélem, a továbbiakban ezt a Mindszentet láthatja a közönség, nem azt, amely Mórahalmon szerepelt."

Bóka Ferenc:

"Gratulálok lelkes ellenfelünknek a győzelemhez. Szégyenletes volt a teljesítményünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.