Sport

Ecsetet ragadtak az ultrák a Szeged 2011-ért + FOTÓK

Ecsetet ragadtak az ultrák a Szeged 2011-ért + FOTÓK

2011. szeptember 7., szerda
Ecsetet ragadtak az ultrák a Szeged 2011-ért + FOTÓK

Folynak az előkészületek a SZVSE-pályán, hogy a Szeged 2011 csapata végre lejátszhassa első bajnoki találkozóját Szegeden. A munkálatokhoz a gárda szurkolói is csatlakoztak: kerítést és betonfalat festenek.

Augusztus végén kezdték el a vasutas stadion felújítását, hogy alkalmas legyen NB II-es mérkőzések lejátszására. A tervek szerint szeptember 17-én, a Kazincbarcika ellen már hazai környezetben fogadhatják Czirbusék ellenfelüket. A munkálatok először a

füvesítéssel kezdődtek

augusztus 26-án, majd a kapuknak készítettek alapot, közben pedig a lelátót is elkezdték rendbe tenni. Utóbbi felújításokba az ultracsoport is beszállt, takarítással kezdték a hetet, most pedig ecsetet ragadtak. A piros-kék színt kék-feketére „cserélik” a stadionban, a SZVSE felirat helyére pedig Szeged kerül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.