Sport

Labdarúgás: két meccsel hangolt a SZVSE

Labdarúgás: két meccsel hangolt a SZVSE

2011. augusztus 14., vasárnap
Labdarúgás: két meccsel hangolt a SZVSE

Bőven akad még munkája a bajnoki rajtig Bóka Ferenc vezetőedzőnek, hiszen a szegedi együttes nincs éppen csúcsformában.

Két megyei I. osztályú riválisával mérte össze tudását az elmúlt napokban a Szegedi VSE gárdája. A vasutasok helyzetét nehezítette, hogy több játékosuk is sérült, beteg vagy még nyaralását tölti, így nem éppen ideális összeállításban léphettek pályára csütörtökön Sándorfalván, majd szombaton Röszkén. Kapujukat például az amúgy hátvéd

Hegyesi Ádám

őrizte.

Bóka Ferenc

alakulata ebből a szempontból szerencsésnek mondhatja magát, hogy szabadnapos lesz a jövő hétvégén esedékes idénynyitón. A 2. fordulóban augusztus 27-én (szombaton) az újonc Hódmezővásárhelyi FC II.-nél vendégeskednek Hegyesiék. Előtte is vár azonban rájuk egy tétmérkőzés, augusztus 24-én (szerdán) a SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa 1. fordulójában éppen Sándorfalván kellene kivívniuk a továbbjutást. Szurkolóik abban bíznak, a gárda - melyet remek képességű fiatalok alkotnak - összeáll addig a derbiig! Jó hír a csapat háza tájáról, hogy gyakorlatilag biztossá vált: a SZVSE-ben folytatja két ifjú volános nevelés, a kapus

Csala Róbert

és a csatár

Vangel Roland

. Ugyancsak ide tart a tavaly még az NB III-as Szabadkígyóst erősítő támadó,

Hegedűs Csaba

- a 24 éves focista az SZTE-n tanul, ezért keresett magának együttest a csongrádi megyeszékhelyen.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzések:

Sándorfalva SK - Szegedi VSE 2-1 (0-1).

Sándorfalva.

SZVSE:

Hegyesi Á. - Környei, Ágoston, Kecskés, Márki - Simon, Beleznai, Fröhlich - Vangel, Hegyesi Zs., Dürgő. Játszottak még: Hegedűs, Magyar, Kozma, Bóka, Frank, Balog. Vezetőedző: Bóka Ferenc.

A vendégek gólszerzője:

Hegyesi Zs.

Röszke SK - Szegedi VSE 3-3 (0-1).

Röszke.

SZVSE:

Hegyesi Á. - Kozma, Kecskés, Balog, Márki - Beleznai, Simon, Hegedűs - Vangel, Hegyesi Zs., Dürgő. Játszottak még: Bóka, Kenderesi, Magyar, Papp. Vezetőedző: Bóka Ferenc.

A vendégek gólszerzői:

Hegyesi Zs. 2, Márki

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.