Sport

Labdarúgás: iksszel hangolt Békésben a Szeged 2011

Labdarúgás: iksszel hangolt Békésben a Szeged 2011

2011. augusztus 10., szerda
Labdarúgás: iksszel hangolt Békésben a Szeged 2011

Edzőmérkőzésen döntetlenezett az NB III-as Gyula együttesével a Szeged 2011. A kék-feketékre szombaton már tétmeccs vár a magyar kupa főtábláján, ugyancsak Békés megyében.

A Békéscsabai Jamina SE elleni idegenbeli, szombati magyarkupa-fellépés előtt még egy felkészülési találkozót iktatott a programba a

Takács László, Kolozsvári János

edzőpáros. A Szeged 2011 az NB III-as Gyulával mérte össze tudását szerda este. Jól kezdtek a vendégek, hiszen még negyedóra sem telt el, mikor

Kulacsik Tamás

egy 15 méteres lövéssel megszerezte a vezetést; 0-1. Az első játékrész közepén aztán alábbhagytak a rohamok, átvette a kezdeményezést a vendéglátó. Több helyzet is kimaradt, ám végül nem úszta meg a Szeged, hiszen még a szünet előtt szabadrúgásból egyenlíteni tudtak a hazaiak; 1-1. Fordulást követően aztán ismét a mieink domináltak, fölényük pedig góllá érett, mikor is a hatvanadik perc tájékán

Nenad Puhalak

talált a hálóba; 1-2. A gyulaiak becsületére legyen mondva, nem adták föl, s kisvártatva ismét utolérték ellenfelüket; 2-2. Az eredmény a hátralévő időben már nem változott, így döntetlennel melegített a Szeged a szombati kupameccsre.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Várfürdő-Gyulai Termál FC - Szeged 2011 2-2 (1-1).

Gyula.

Gyula:

Harman - Rostás P., Vincze, Dócza, Valentényi, Zelenyánszki, Bálint (Bagyinszki), Kovács T., Nagy G. (Balogh G.), Szabó D., Okos. Edző: Fodor Sándor.

Szeged:

Czirbus - Podonyi, Magyar, Lanistanin, Radnai - Kulacsik, Batik B., Puskás, Gellér - Kazi, Bubori. Cserék: Varga I., Laczkó, Bryan, Puhalak, Vágó A., Trepák. Edzők: Kolozsvári János, Takács László.

Gólszerzők:

Nagy G., Okos, illetve Kulacsik, Puhalak Kolozsvári János:

"Őszintén el kell ismernem, játékban sajnos a rendkívül agresszíven futballozó hazai csapat dominált, inkább az ő akaratuk érvényesült, többet is birtokolták a labdát. A mi csapatunk igen enerváltan mozgott, meglátszott rajtunk a tegnapi két kemény edzés. Van még bőven tennivalónk a szombati kupameccsig."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.