Sport

Asztalitenisz: 7. helyen végzett a Floratom

Asztalitenisz: 7. helyen végzett a Floratom

2010. június 7., hétfő
Asztalitenisz: 7. helyen végzett a Floratom

Magabiztos győzelmet aratott a Floratom Szeged AC a férfi asztalitenisz Extraliga utolsó fordulójában és ezzel a 7. helyen végzett. Ugyancsak győzött az NB I Keleti csoportjában küzdő Floratom II., mely idegenbeli diadalával 3. lett, és így 2005 után ismét dobogós.

Meglepően sima győzelemmel rajtolt a Floratom, a páros versenyszámban eddig visszafogott teljesítményt nyújtó Dudás-Kriston duó magabiztos játékkal megadta a mérkőzés irányát.

Kriston

a kezdeti nehézségek után végül hozta a kötelezőt, Erdélyi azonban nem bírt a rutinos

Szűccsel. Dudás

az ellenfél legjobbját

, Barit

múlta felül imponáló játékkal, majd Kriston újabb sikerével 4-1-re elhúzott a Floratom. Dudás ezen a találkozón nem tudott hibázni, újabb sikerével egy győzelemre állt a Szeged a két bajnoki ponttól, melyet

Erdélyi

még nem, de Dudás már bebiztosított. A záró forduló több meglepő eredményét követően a szegedi együttes a 7. helyen fejezte be a pontvadászatot.

Szeged, Férfi asztalitenisz Extraliga, 18. forduló:

Floratom Szeged AC – Büki TK 6-2. A szegedi győzelmeket szerezték:

Dudás 3, Kriston 2 és a Dudás – Kriston páros. Lukács Levente:

"A szezon során kevés mérkőzésen tudtunk hasonlóan egyenletes teljesítményt nyújtani, így jelentősen elmaradtunk az előzetes elvárásoktól."

A férfi NB I Keleti csoportjában:

H. Generál Jászberény – Floratom Szeged AC II. 6-12

A szegedi győzelmeket szerezték:

Lukács 4, Kószó – Szollár – Tóth S. 2 – 2, a Tóth S. – Kószó és a Lukács – Szollár páros. Ezzel a sikerrel a Floratom Szeged AC II. bronzérmet szerzett! A Floratom Szeged AC II. 2005-ös NB I-es bajnoki címe óta először állhat fel dobogóra szegedi együttes az első osztályért folytatott küzdelmekben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.