Gazdaság

PILLÉR-fiók nyílt a belvárosban + PANORÁMA, FOTÓK

PILLÉR-fiók nyílt a belvárosban + PANORÁMA, FOTÓK

2011. szeptember 13., kedd
PILLÉR-fiók nyílt a belvárosban + PANORÁMA, FOTÓK

Megnyitotta új bankfiókját a PILLÉR Takarékszövetkezet Szeged belvárosában, a Tisza-ház földszintjén. A pénzintézet szeretne nyitni a fiatalok, köztük az egyetemi polgárok felé is.

A pénzintézet korábban mint a Mórahalom és Vidéke Takarékszövetkezet önállóan működött, 1999-ben egyesült a Tápéi Takarékszövetkezettel, ekkor lépett be Szegedre, három évvel ezelőtt pedig a Kiskundorozsmai Takarékszövetkezettel, így gyakorlatilag már hét kirendeltségük van a városban, vagyis több, mint bármely nagy banknak. Az új parkolóház földszintjén, a Tisza Lajos körút és Honvéd tér kereszteződésében nyílt fiók elnök-ügyvezetője, Soós Sándor céljaikkal kapcsolatban kifejtette, Szegeden is meg kívánják állni a helyüket a számtalan bank és pénzügyi szolgáltató mellett. Soós Sándor elmondta, hogy a négy belvárosi kirendeltséget össze szeretnék vonni a jövőben, ezért is nyitottak most a belvárosi Tisza-házban. „Az összevonásnak akár 2-3 éves kifutása is lehet, de természetesen Tápén, Kiskundorozsmán és Petőfi telepen továbbra is biztosítjuk jelenlétünket, hiszen ezek a városrészek, akár önálló működési területnek is felfoghatóak” – szögezte le az elnök-ügyvezető.

Tekintse meg helyszíni gömbpanorámánkat!

A PILLÉR Takarékszövetkezet fejlődési irányáról részletesebben

az előző cikkünkben

olvashatnak. (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.