Egyetem

Éhségsztrájk Szegeden a felsőoktatási törvénytervezet miatt?

Éhségsztrájk Szegeden a felsőoktatási törvénytervezet miatt?

2011. október 19., szerda
Éhségsztrájk Szegeden a felsőoktatási törvénytervezet miatt?

A SZEGEDma.hu értesülései szerint az SZTE Rektori Hivatala tárgyalja Juhász Tamás Imre egyetemi hallgató kérelmét, aki éhségsztrájkot szervezne a felsőoktatási törvénytervezet miatt október 21-én 18 órától az SZTE BTK Auditórium Maximum tantermében.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy ez meddig tartana, de az SZTE EHÖK köreiből származó információnk szerint a hallgatói önkormányzat által szervezett tüntetés idejére – melyet október 24-én 18 órától tartanak a Dugonics téren – felfüggesztenék a sztrájkot. Úgy értesültünk, a szervező megkereste az SZTE EHÖK sztrájkbizottságot, és segítségét kérte a szervezésben, hirdetésében. A sztrájk alatt kulturális programokkal, előadásokkal, filmvetítésekkel, társasjátékokkal készül. A rendezvény alatt csak vízfogyasztást enged meg magának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.