Kiss Tamás lett a HÖOK tiszteletbeli elnöke + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2016. október 15., szombat · 9 hozzászólás

tisztujito_kozgyules014kf

Tisztújító közgyűlést tartott a HÖOK Szegeden, amelyet Török Márk vezetett le. Tiszteletbeli elnökké választották az 1956-os forradalmárt, a MEFESZ alapítóját, Kiss Tamást. Az oktatási államtitkár kiemelte, nehéz helyzetben vette át a jelenlegi HÖOK vezetést a stafétabotot, de végül sikerült megbirkózni kihívásokkal, a hallgatói képviselet aktívan vesz részt a felsőoktatás fejlesztésének elősegítésében. Újból Gulyás Tibor a HÖOK elnöke. Tovább »

Az SZTE EHÖK kész akár tüntetést is szervezni a kötelező óralátogatás bevezetése esetén a BTK-n

2016. szeptember 1., csütörtök · 8 hozzászólás

btk002kf

Mivel a Tanulmányi és Vizsgaszabályzat módosítása nem történt meg, a Bölcsészettudományi Kar nem teheti kötelezővé az előadásokon való részvételt – közölte az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata. Tovább »

A brit X faktor nyertesével vár mindenkit a Welcome Camp

2016. augusztus 29., hétfő · 8 hozzászólás

james_arthur_welcome_camp

Alig, hogy vége a Szegedi Ifjúsági Napoknak, a szegedi Partfürdő nemsokára ismét élettel telik meg, hiszen szeptember 8 és 10. között a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának szervezésében a The Welcome Camp, azaz az Összegyetemi Gólyatábor várja a fesztiválozni vágyókat. Tovább »

Párbeszéd Magyarországért: Török Márknak és a Szegedi Tudományegyetem vezetőinek is távozniuk kell az egyetem éléről

2016. július 19., kedd · 12 hozzászólás

SZS20140401_szte_rektori_hivatal_002

A Párbeszéd Magyarországért feljelentést tesz és felszólítja Török Márkot, mondjon le a jogtalanul betöltött EHÖK-elnöki mandátumáról, a Szegedi Tudományegyetem vezetőit pedig arra kéri, távozzanak, amennyiben nem tudják hitelt érdemlően cáfolni az EHÖK-elnök korrupciós vádjait. Tovább »

Kőkeményen beszólogat az EHÖK-elnök: az 1956-os megtorlások idejét idézi Török Márk szerint a szegedi dékánok felszólító levele

2016. július 1., péntek · 18 hozzászólás

torok_mark01_gs

Nyílt levélben válaszolt Török Márk, a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke az intézmény 12 dékánjának korábbi levelére. Többek között törvénysértésekre és koncepciótlanságra utal az egyetemen…
Tovább »

A rektor döntése értelmében 12 egyetemi év után távozni kényszerül Török Márk az EHÖK éléről

2016. június 23., csütörtök · 13 hozzászólás

SZS20140401_szte_rektori_hivatal_002

A megválasztásáról szól határozatot, ezáltal Török Márk EHÖK-elnöki megbízatását is megszünteti a Szegedi Tudományegyetem rektora, Szabó Gábor – adta hírül csütörtökön az Átlátszó Oktatás.
Tovább »

Következő oldal »