Az SZTE EHÖK kész akár tüntetést is szervezni a kötelező óralátogatás bevezetése esetén a BTK-n

2016. szeptember 1., csütörtök · 8 hozzászólás

btk002kf

Mivel a Tanulmányi és Vizsgaszabályzat módosítása nem történt meg, a Bölcsészettudományi Kar nem teheti kötelezővé az előadásokon való részvételt – közölte az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata. Tovább »

A brit X faktor nyertesével vár mindenkit a Welcome Camp

2016. augusztus 29., hétfő · 8 hozzászólás

james_arthur_welcome_camp

Alig, hogy vége a Szegedi Ifjúsági Napoknak, a szegedi Partfürdő nemsokára ismét élettel telik meg, hiszen szeptember 8 és 10. között a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának szervezésében a The Welcome Camp, azaz az Összegyetemi Gólyatábor várja a fesztiválozni vágyókat. Tovább »

Párbeszéd Magyarországért: Török Márknak és a Szegedi Tudományegyetem vezetőinek is távozniuk kell az egyetem éléről

2016. július 19., kedd · 12 hozzászólás

SZS20140401_szte_rektori_hivatal_002

A Párbeszéd Magyarországért feljelentést tesz és felszólítja Török Márkot, mondjon le a jogtalanul betöltött EHÖK-elnöki mandátumáról, a Szegedi Tudományegyetem vezetőit pedig arra kéri, távozzanak, amennyiben nem tudják hitelt érdemlően cáfolni az EHÖK-elnök korrupciós vádjait. Tovább »

Kőkeményen beszólogat az EHÖK-elnök: az 1956-os megtorlások idejét idézi Török Márk szerint a szegedi dékánok felszólító levele

2016. július 1., péntek · 18 hozzászólás

torok_mark01_gs

Nyílt levélben válaszolt Török Márk, a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke az intézmény 12 dékánjának korábbi levelére. Többek között törvénysértésekre és koncepciótlanságra utal az egyetemen…
Tovább »

A rektor döntése értelmében 12 egyetemi év után távozni kényszerül Török Márk az EHÖK éléről

2016. június 23., csütörtök · 13 hozzászólás

SZS20140401_szte_rektori_hivatal_002

A megválasztásáról szól határozatot, ezáltal Török Márk EHÖK-elnöki megbízatását is megszünteti a Szegedi Tudományegyetem rektora, Szabó Gábor – adta hírül csütörtökön az Átlátszó Oktatás.
Tovább »

EHÖK: Méltatlan elbánásban részesült a kancellár (FRISSÍTVE)

2016. május 25., szerda · 4 hozzászólás

kancellarvaro_sajttaj001kf

Az EHÖK az Átlátszó Oktatást és Szalai Balázst támadta sajtótájékoztatóján, őt egy egyetemi üzleti érdekkör napszámosának nevezte Patai Ádám sajtófőnök. Szalai viszont nem érti, hogy mi összefüggés lenne újságírói tevékenysége és munkahelye között. Tovább »

Következő oldal »