Szijjártó Péter a magyar katonai részvétel növelését és meghosszabbítását ajánlotta fel a terrorellenes harcban

2017. március 22., szerda · Hozzászólok

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a szerdán Washingtonban megrendezett terrorellenes nemzetközi konferencián felajánlotta a magyar katonai részvétel növelését és meghosszabbítását Irakban. Tovább »

Szijjártó: Washington továbbra is számíthat Budapestre a terrorizmus elleni küzdelemben

2017. március 2., csütörtök · Hozzászólok

Szijjártó Péter

Az Egyesült Államok továbbra is számíthat Magyarországra a terrorellenes küzdelemben és a NATO európai lábának megerősítésében – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek telefonon nyilatkozva csütörtökön, miután telefonon tárgyalt Rex Tillerson amerikai külügyminiszterrel. Tovább »

Németországban nagy és tartós a terrorfenyegetettség a belső elhárítás vezetője szerint

2017. február 23., csütörtök · Hozzászólok

Nagy és tartós Németország terrorfenyegetettsége, és egyre több a merénylet elkövetésére vagy támogatására hajlandó iszlamista – mondta a belső elhárításért felelős szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) vezetője szerdán egy berlini konferencián. Hans-Georg Maassen arról is beszélt, hogy Oroszországnak tulajdonítható informatikai támadások érik Németországot. Tovább »

Őrizetbe vett a francia rendőrség négy, terrortámadás előkészítésével gyanúsított embert

2017. február 10., péntek · Hozzászólok

Őrizetbe vett a francia rendőrség pénteken négy embert, köztük egy 16 éves lányt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy merényletet készítettek elő a dél-franciaországi Montpellier-ben – közölték nyomozati források. Tovább »

Következő oldal »